zambesc.com RSS Feed

Femeia frumoasa

Toate femeile sunt frumoase, insa gusturile barbatilor sunt diferite, astfel incat anumite femei pot fi mai deosebite in ochii unor barbati. Fiecare barbat are in mintea lui sau poate chiar si in realitate un tipar care creioneaza femeia perfecta pentru el. Astazi, in drumurile mele prin oras mi-a atras atentia o tipa din categoria celor care in opinia mea sunt aproape de 10.

Daca ar fi sa apreciem doar exteriorul, sa o descriu e cam greu, dar incerc : bruneta, ochii verzi, parul pana deasupra de umar, imbracat foarte elegant dar in acelasi timp fara sa iasa in evidenta. Imi este greu sa descriu frumusetea, dar aceasta domnisoara chiar avea ceva aparte, era genul care te face sa nu sti sa vorbesti sau chiar sa simti ca te lasa genunchii.

Am asteptat sa se apropie de mine, nu era singura, o insotea un tip dar care nu prea parea a fi iubitul ei. Discutau , iar ea incerca sa nu prea deschida gura larga, insa intrebata ceva chiar cand era in dreptul meu a deschis gura………….am ramas blocat….. cam la fel ca atunci cand liftul pleaca cu viteza in jos………………Tipei ii lipsea un dinte din fata, mi-am revenit, am retrogradat-o in mintea mea de la nota 10 la 3 si am plecat in treaba mea……..Nu a fost o ,, clatire” reusita a ochilor .

, , , ,
7 Comentarii
 1. Zoologika :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  O sa fiu nesuferit si o sa gandesc ca un netot. Femeia frumoasa e mai multe happy. Femeia frumoasa e in primul rand sotia caci e unul dintre motivele pentru care e nevasta-mea. Altfel femeia frumoasa e o notiune atat de subiectiva incat n-as vrea sa ma c&c in ea. Cred ca mai probabil de ajuns la un numitor comun este cu femeia porno. Dar despre asta in alt episod.

 2. dePop :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  Nu e tocmai un subiect despre femeia frumoasa……..mai mult e vorba de intamplarea in sine. Cum spuneam si mai sus femeia frumoasa, e diferita ca aspect de la barbat la barbat.

 3. Ana-smart trike :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  Crede-ma ca daca era frumoasa in rest nu e o problema, dintii se pun, alte lucruri, mai greu, dintii poate sa si-i faca exact ca o actrita de Hollywood, Stii vorba aia…nu exista femei urate, doar femei fara bani!

 4. Cristi Marica :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  Chestia cu frumusetea e un lucru pur subiectiv…ce e frumos si sexy pentru mine poate fi banal pentru altcineva. Am avut prieteni in facultate care erau innebuniti dupa fetele plinute si cu fundul mare si chiar le considerau sexy desi eu nu m-as fi atins de ele nici sa ma platesti. Plus ca frumusetea tine si de ce e considerat la moda in momentul respectiv….gandeste ca prin anii 1700 sau 1800 femeile plinute sau chiar grase erau considerate frumoase pe cand acum tot ce vezi in revistele de moda sunt numai femei extrem de slabe si chiar obsedate de asta

 5. Electronice Online :

  A zis pe data de 13 august, 2011

  laughing))mare pacat ca nu aveea dinterolling on the floor.Se mai intampla si dinastea.Asai oricum fiecare barbat percepe femeia dupa gusturile lui.Frumos articolul!

 6. Marius :

  A zis pe data de 14 august, 2011

  Vaaai laughing nu ma asteptam la asta. Oricum pana la urma un dinte se poate pune, nu ar fi o problema.

  Poate o sa va mai intalniti, de data asta cu dinti in gura.

 7. sucita :

  A zis pe data de 15 august, 2011

  genial postul….laughing))


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*