zambesc.com RSS Feed

Felul in care mergi pe jos are legatura cu sanatatea inimii

Experti englezi ,, lovesc” din nou, de data aceasta ne invata cum sa mergem pe strada. Dupa teste si o groaza de experimente oamenii de stiinta britanci au ajuns la concluzia ca infarctul poate fi prevenit daca adaptam un anume tip de mers. Ei zic ca atunci cand circulam in viteza avem sanse mai mici de infarct, iar daca mersul nostru este mai lent, mai molcom, avem o predispozitie mai mare la un stop cardiac.

Nu stiu daca toate acestea sunt valabile si pe la noi. In general romanii fac cu inima din alte cauze, iata cateva exemple :

– Atunci cand vecinul si-a luat masina noua.
– Atunci cand vecina si-a tras silicoane si si-a adus barbia pe frunte, ca sa nu mai arate ca un shar pei.
– Atunci cand vecina posteaza pe facebook poze din concediul facut in Grecia.
– Atunci cand capra vecinului da lapte mai mult decat berbecul din ograda vecina…Si asa mai departe, fericirea, viata lunga prin Romania este legata de necazurile vecinului. Daca acesta e bucuros si fara necazuri, problemele de inima ale vecinilor vor fi destul de dese.

In concluzie studiile cercetatorilor englezi nu se pot aplica si pe la noi. Daca tineti la vecini, va recomand sa zambiti mai rar, intarziati si voi cu plata intretinerii si toate vor fi bune.

Un Comentariu
  1. trenda :

    A zis pe data de 25 septembrie, 2017

    Din pacate nu pot sa te contrazic… Este trist, dar adevarat!!!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*