zambesc.com RSS Feed

Fara viza in Canada din 1 decembrie 2017

In curand pare-se ca vom putea calatori liber si in Canada. Aceasta daca nu se sucesc canadienii in urmatoarele zile. Momentan intentia lor de-a renunta la vize pentru romani este in picioare. Astfel ca probabil peste cateva saptamani vom putea calatori la liber in Canada, timpul de sedere nu trebuie sa depaseasca 6 luni. Inainte de plecare trebuie sa obtineti o autorizatie electronica de calatorie. Acesta conditie este obligatorie pentru cetatenii tuturor statelor care nu au nevoie de viza pentru a accede in Canada.

Aceasta autorizatie de calatorie este valabila timp de 5 ani sau pana la expirarea pasaportului, nemaifiind necesare alte formalitati in acest rastimp. Se va putea calatori cu orice tip de pasaport, ideea e sa nu depasiti cele sase luni.

O veste excelenta pana la urma, eu insa ma intreb cine va stinge lumina pe plaiurile mioritice. Pe zi ce trece suntem tot mai putini, iar situatia nu e deloc roza, nu mai functioneaza nimic. Sigur in acest moment multi romani isi fac deja bagajele pentru Canada, dupa ,, valul ” acesta, probabil vor mai ramane asfaltatorii si pensionarii. Problema e cine va mai muncii pentru ei ? Poate aduce Dragnea niste chinezi, sau se muta si el in Canada, ca cica acolo sunt mai bune conditiile in puscarii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*