zambesc.com RSS Feed

Fara flori

Deja celebrul embargou impus Olandei ne-a lasat fara flori. Pe deoparte imi pare bine, poate asa ne trezim si mai producem si noi ceva, nu doar sa consumam. Pe de alta parte daca ma gandesc la evenimentele unde e neaparat nevoie de flori, de exemplu buchetul miresei, cu ce ar putea fi inlocuit ?…Niste flori de plastic,…nu prea ar da bine, poate un buchet din zarzavaturi, din astea mai producem cate ceva.
Cred ca din niste frunze de varza, combinate cu cateva frunze de trestie ar iesi un buchet, numai sa fie varza proaspata si nu murata ca poate nu mai iese buchet ci sarmale……..Dar ce s-ar intampla daca Europa, China ne-ar impune embargou total ?..Cred ca am muri de foame in cateva saptamani, asta e cand nu mai produci nimic…doar consumi.

, ,
7 Comentarii
 1. Marius :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2011

  Frumos ar fi sa producem mai mult decat avem nevoie si pe ce e in plus sa obtinem profit.

 2. Anu :

  A zis pe data de 22 septembrie, 2011

  Si cand Romania e o tara asa bogata…

 3. Claudia :

  A zis pe data de 22 septembrie, 2011

  Exista si la noi producatori de flori poate o sa le mearga si lor mai bine in perioada asta

 4. Tatiana :

  A zis pe data de 23 septembrie, 2011

  S-ar putea sa fie un lucru bun. Poate asa ne punem si noi pe treaba. Nu ne lipseste nimic. Pamant bun este, apa este.. Si asa sunt hectare intregi lasate in paragina. Ar trebui ca in materie de agricultura tarile care au posibilitate de a cultiva sa se intretina singure.

 5. relansat :

  A zis pe data de 7 decembrie, 2011

  Bine ca nu s-a pus embargo acum de sarbatori, cand pe mai toti ii vezi cu cate o floare in mana. Ma uitam saptamana trecuta, de sf Andrei, tot orasul era impanzit de romantici incurabili big grin

 6. RoxanneRossy :

  A zis pe data de 7 decembrie, 2011

  Pe deoparte imi pare bine, poate asa ne trezim si mai producem si noi ceva, nu doar sa consumam.

 7. alexa :

  A zis pe data de 7 ianuarie, 2012

  intr-adevar exista si la noi producatori si multi o duc destul de greu


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*