zambesc.com RSS Feed

Fara chiloti

Cu sau fara lenjerie intima, nu este ceva nou faptul ca multe femei, in principal cele tinere renunta in a mai folosi lenjeria intima, aceasta fiind folosita doar ocazional. Ieri eram la croitor unde mi-a atras atentia un afis care suna cam in felul urmator : ,, pentru proba si masuri este obligatorie lenjeria intima ”. In cazul barbatilor e destul de deranjant sa nu ai lenjerie, pentru mine ar fi cam imposibil sa nu am acest accesoriu.

Femeile sau mai bine spus unele femei nu se simt deloc stanjenite de lipsa acestui accesoriu. Dincolo de utilitatea si scopul lenjeriei, aceasta la un momendat are si un rol estetic. Este o mare diferenta estetica intre lenjeria femeii de acum 60 de ani si cea din prezent.

Lenjeria intima a unei femei este importanta si pentru partenerul acesteia, o lenjerie mai sexy cu siguranta va fi apreciata de barbat. Lipsa acestui accesoriu practic va sari o treapta din preludiu, conteaza si nivelul relatiei, de preferintele barbatului, etc. Parerea mea personala e ca totusi ,,pasarica” nu trebuie sa fie libera, o ,,colivie” sexy ar fi mai interesanta decat ,,pasarica” zburdalnica.

, , , ,
9 Comentarii
 1. Last :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  ca sa nu mai vorbim de lucruri care tin de igiena….iti dai seama cum e o pasarica neprotejata batuta de praful strazii? happy

 2. Anunturi :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Si sa stai sa probezi chestii puse pe alte pasarici sanatoase sau nu… pfff.

 3. Electronice Online :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Cel mai mare rol pe care il are lenjeria dupa mine este cea estetica.

 4. Zgubilici :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Igiena e primul lucru la care ma gandesc. Sunt femeie si totusi nu as face asta, nici macar de dragul teribilismului. Mergi, pe strada, te asezi pe o banca, sau pe un scaun la vreo pizzerie… Grrrr… nici nu vreau sa ma gandesc big grin

 5. Yamasha :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  haha, tare last…!!

 6. Draghici George :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2011

  keep it safe!

 7. Tasia :

  A zis pe data de 20 noiembrie, 2011

  Nu as putea renunta la aceasta piese de vestimentatie. Pe primul loc se situeaza sanatatea mea.

 8. Busuioc Florin :

  A zis pe data de 20 martie, 2012

  Este mult mai interesant sa lasi sa zburde imaginatia decat sa fie prea la vedere

 9. Maria :

  A zis pe data de 20 martie, 2012

  Depinde de situatie happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*