zambesc.com RSS Feed

Faci bani ca stai pe messenger

In teorie suna ideal. Practica ne omoara. winking
Care e ideea. Pe internet a aparut un nou programel, intitulat StatusPimp.
Ce face el… pai, o sa se ocupe de statusul tau de la messeger.

Poti sa il setezi sa afisez la status diverse mesaje (prin rotatie), sa preia direct stiri, articole, nebunii din RSS sau … si aici vine partea cu banii… poti sa afisezi la status anumite mesaje-reclama.
Da cineva click pe statusul tau, el citeste reclama si tu castigi o suma (minuscula) de bani.

E cam ca in jocurile alea cu animalutele de pe internet. Ai un animalut, pui la status linkul catre el, cineva da click pe statusul tau si animalutul tau se mai ingrasa putin. big grin

Daca va plictisiti sau sunteti curiosi, puteti incerca programul. Momentan am vazut ca sunt in stadiul beta si au 1000 de conturi disponibile. (la ora cand ma uit eu mai sunt 843 disponibile).

P.S. daca incercati distractia eventual sa imi soptiti si mie mai multe detalii. Eu nu sunt tentat deloc sa o incerc si nici nu am chef de experimente la ora asta.

, , , ,
3 Comentarii
 1. Razvan (360romania.eu) :

  A zis pe data de 14 mai, 2009

  Nici eu nu sunt tentat, desi vad pe toate blogurile minunea asta.

  Singura metoda reala de a face bani online este sa ai un site de succes. Eu nu cunosc nimic altceva care „merge”.

 2. Catalin :

  A zis pe data de 16 mai, 2009

  Nu mai stiu astia ce sa inventeze. Mai bine imi pun reclame de la neogen (NOT) – asta daca mai au serviciul ala cu reclame (parca auzisem ca l-au inchis) cu care dadea tepe in stanga si-n dreapta.

 3. Herbal Care :

  A zis pe data de 17 mai, 2009

  Iata ca mi-ai dat o idee de un nou proiect happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*