zambesc.com RSS Feed

Faci accident cu victima si esti baut, iei 25 de ani de puscarie

Asa suna un proiect legislativ; sincer sunt intru totul de acord cu aceasta propunere, desi nu o vad pusa in aplicare. Exista o groaza de persoane publice, politicieni sau odrasle ale unor astfel de persoane care au comis chiar mai multe accidente dar nu au patit nimic. Noua lege daca ajunge sa fie aplicata probabil s-ar aplica doar celor de rand, ca restul sunt protejati, fie ca sunt beti, drogati nu conteaza, pentru ei puscaria e doar pe hartie, adica cu suspendare. As vrea o lege ca afara, vorba cantecului…..dar cum nu suntem afara nicio sansa de egalitate.

Acum in plina campanie electorala toti vor sa demonstreze cat tin ei la noi, cat de protectori sunt cu poporul pe care il pastoresc si culmea, unii chiar ii cred. Parca am fi niste zombii care stau gura casca la niste analfabeti sa le dicteze ce si cum e bine. Iar notiunea de bine e fara sens pentru cei multi, binele merge intr-o singura directie, care e de fapt directia opusa. Deci parerea mea: nu mergeti la vot indiferent ce va promit, ca tot aia primiti. Ar trebui pe viitor ca cei ce vor sa fie alesi sa nu fie alesi prin vot ci printr-un test, ceva in genul unui examen de bac…cred ca am ramane fara primari, senatori si deputati cativa zeci de ani.

11 Comentarii
 1. IssiV :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  Da totul e doar de ochii lumi….

 2. seby :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  se aplica doar pentru oamenii saraci happy

 3. Ana- :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  concluzia e, daca ai baut nu te urca la volan, simplu, nu? happy

 4. Ciprian :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  niciodata tara noastra nu-si va reveni..sistemul este bolnav,chiar daca se schimba legile si presedintele tarii,mentalitatea ramane aceeasi…

 5. buini :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  Iti dau dreptate ! Nu are rost sa mergi la vot, oricine ar ajunge la putere ar uita de acele promisiuni facute.

 6. Nell :

  A zis pe data de 24 mai, 2012

  Daca nu aveam dreptul la vot, ni-l doream, asa ca il avem, nu il dorim. Cine sa ne mai inteleaga si pe noi si pe politicieni?

 7. dePop :

  A zis pe data de 24 mai, 2012

  Nell : @

  Probabil daca nu aveam drept de vot faceam o revolutie si schimbam tot, dar asa toata lumea e resemnata, totul e fara speranta…Pe cine sa votezi ?

 8. Nell :

  A zis pe data de 24 mai, 2012

  O sa vedem atunci.

 9. Georgiana :

  A zis pe data de 25 mai, 2012

  Acum esti obligat sa te duci la vot! …mda

 10. Laura :

  A zis pe data de 28 mai, 2012

  Pe viata ar merita persoanele astea inconstiente!!winking

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 29 mai, 2012

  Sunt doua tipuri de legi, pentru mine, tine si restul din clasa noastra si pentru cei ‘mari’ happy Asta merge de minune pentru noi…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*