zambesc.com RSS Feed

Facebook ma face milionar

Astazi am primit un mail care ma anunta ca tocmai am castigat un milion de dolari, in mod normal sterg imediat astfel de mesaje. Insa acesta parea a fi de la Facebook,…parea… Iata ce spune mesajul :

,, Suntem încântaţi să vă informăm de eliberare premiul în această lună FACEBOOK Online Cash Splash Promo FACEBOOK desen. Acest promo se bazează în întregime pe selecţie aleatorie a câştigătorilor, prin unitatea noastră de procesare de internet. Numele tau este ataşat la numărul biletului: (F465760054815), numărul de referinţă: (B3771254006 / 58), care, prin urmare, a câştigat în acest an 2012 categoria „B”. „

Acesta este doar o parte din bla, blaul care ma anunta ca sunt posesorul unui milion de dolari, doar ca inainte de-a intra in posesia premiului trebuie sa iau legatura cu reprezentantul Facebook de pe zona Africa. De ce Africa ?…Pai probabil excrocii sunt de pe acolo si probabil au nevoie de cateva sute, mii de euro pentru taxe, ca altfel nu imi pot trimite milionul.

Daca primiti astfel de mesaje sa nu va faceti planuri cu banii…., adica nu comandati ferrari-ul dorit, nu renuntati la job…, premiul e din categorie cu Mos Craciun, adica e imaginar.

, ,
10 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  Nu exista Mos Craciun????????????????????????

 2. Doina :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  si mai zici ca cei din africa sunt inapoiati

 3. Luminita :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  Ar fi ceva daca ar exista mosulaughing atunci

 4. Dan :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  Pai cum crezi ca a intrat Mark Zuckerberg in Top 100 laughing)

 5. Mihai :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  Printul din africa si-a facut si cont de facebook mai nou.

 6. raluca :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  Ar fii prea tare !!

 7. Ome :

  A zis pe data de 14 august, 2012

  Taman de unde! Se gasi tocmai din Africa! Dar stiti cum e, niciodata nu se stie de unde sare norocul… laughing)))

 8. azar :

  A zis pe data de 15 august, 2012

  In ultima vreme vad ca iar au pornit aceste mailuri …spamuri de fapt . O perioada se renuntase la aceste chestii , dar vad ca acuma e la moda iar .. primesti zeci de mailuri lunar cum ca castigi milioane de dolari dar e o mare teapa , nu stiu cine e atat de noob incat sa creada aceste tepe . Oare exista cineva care a luat plasa , chiar sunt curios.

  Si mai e o chestie ironica .. primesti un mail intr-o zi cum ca ai castigat ceva …dar nici nu il mai citesti ca deja esti obisnuit cu spamurile astea, dar de fapt acest mail e pe bune .

 9. Mirela :

  A zis pe data de 15 august, 2012

  cat de naiv sa fi ca sa crezi niste chestii primite asa pe mail sau la telefon,eu daca nu vad in fata mea sau in mana nu cred nimichappy

 10. Laurentiu :

  A zis pe data de 24 august, 2012

  Mos Craciun exista! laughing Imi aduc aminte de o intampare de genu’ cand am primit prin posta un aviz prin care daca depuneam 200 de lei intr-un cont castigam 100.000 laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*