zambesc.com RSS Feed

Este pacat ca femeile sa se epileze ?

Astazi a ,, vuit “ presa pe tema epilatului, aceasta dupa ce un site crestin a publicat un articol pe tema aceasta. Deci e pacat ca femeile sa se epileze, practic in trecut femeile se tineau pentru blana…. Asteptau sa le pice parul dupa care il adunau si faceau un pulovar, manusi, etc. Alta explicatie logica nu vad, in zilele noastre ar trebui sa amendam femeile care nu se epileaza si nu sa le speriem ca vor ajunge in sectorul unde e canicula permanenta dupa viata de pe aici. Personal miristea sau paduricea de pe pulpele feminine imi provoaca niste taifunuri in stomac, ba mai mult uneori .

Sper ca femeile sa nu tina cont de sfatul celor care le recomanda sa ramana impadurite, nu de alta dar asta sigur va duce si la o scadere demografica..Iar scaderea demografica nu e un lucru bun in ochii bisericii, deci regulile se bat un pic cap in cap. Explicatia celor care spun ca e pacat sa ne epilam e motivata de faptul ca dam prea multa importanta ingrijirii corporale..ceva de genul. Pai eu zic atunci sa nu ne mai spalam, sa nu ne mai tundem, sa nu mai folosim pasta de dinti…si asa incetul cu incetul nu ne mai trebuie nici haine, nici case..Ce mai ne intoarcem in copaci si gata.

, ,
6 Comentarii
 1. alina :

  A zis pe data de 1 august, 2013

  si biserica asta, in loc sa promoveze si sa salveze oameni de la patimi distrugatoare, oameni care se caiesc pentru nelegiuirile pe care le fac, dar au puterea se se indreapte, se ocupa de epilat…

 2. vasile :

  A zis pe data de 1 august, 2013

  pai eu zic sa ne intoarcem in copaci

 3. dePop :

  A zis pe data de 1 august, 2013

  Vasile@

  Drum bun..

 4. Yamasha :

  A zis pe data de 2 august, 2013

  pana la urma asta e o treaba ce tine de igiena fiecareia si daca vrea…se epileaza, daca nu, nu.

 5. Ionut :

  A zis pe data de 5 august, 2013

  Nu stiu altii cum gandesc si ce imaginatie au, insa eu m-am gandit doar cateva secunde la o femeie neepilata si mi s-a intors putin stomacul pe dos happy

 6. Eduard :

  A zis pe data de 6 august, 2013

  Religia – un cult bizar care incearca sa prosteasca oamenii cu teorii fara sens. O sa ajungem maimute si ne mutam inapoi in copaci si in pesteri daca ascultam de sfaturi de genul astuia, venite din partea bisericii cre(s)tine.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*