zambesc.com RSS Feed

Efectul Coca-Cola

Mai demult, in tineretile mele eram „pasionat” dupa Coca-Cola. Stiu, stiu, nu e un drog, insa iti provoaca un mic sentiment de dependenta.  hypnotized
Cand desfaci o sticla de 2 litri si te apuci de primul pahar ai o senzatie foarte placuta. Te simti racorit, te simti mai bine. Insa dupa putin timp parca ai mai bea. Parca iti este sete. Bei! Din nou te simti putin mai bine, din nou ai impresia ca ai scapat de sete.
Dar povestea se repeta. Si setea e din ce in ce mai mare. drooling
La un moment-dat simteam cum ma intepa inima de cate ori beam mai multa Cola. Atunci am realizat ca e destul de grav si am spus: GATA!
Si am renuntat la Coca-Cola.  whew
Insa nu puteam sa renunt definitiv la sucuri, am trecut pe lucruri mai usoare. Fanta, Sprite. Par mai inofensive insa sunt si ele sunt destul de „periculoase”. Mai ales daca le bei cand iti este sete. Pe moment scapi de sete, insa doar pentru scurt timp. Setea va reveni. Asta am realizat pe propria piele. Ajunsesem sa ma trezesc noaptea cu buzele uscate si cu o sete enorma. De parca cutreierasem o saptamana prin desert.

Dar acum gata, am spus adio la sucuri. Momentan apa minerala e la putere.

………

Daca urmariti Mythbusters au facut si ei experimente legate de Coca-Cola. Se pare ca e buna doar pentru curatat nichelul si cromul. Si pentru ten.
Efectul Coca-Cola

, , ,
6 Comentarii
 1. spinu :

  A zis pe data de 15 iulie, 2008

  buna eu beau cola de 14 ani de zile si nu am nimica in afara de indepedenta laughing dar in rest sunt bine si sanatos beton, zice lumea ca nu este sanatos dar nu va luati dupa lume, ca daca va luati dupa toti ce zice lumea nu este nimica ce bem si ce mincam. DECI POFTA BUNA LA COCA COLA laughing

 2. Visul american | Zambesc :

  A zis pe data de 11 decembrie, 2008

  […] destrabalare, coca-cola, grasimi, hamburgers, ciocolata, celulita, inghetata, aripioare de pui, bere, […]

 3. Atentie la Cola | Zambesc :

  A zis pe data de 14 aprilie, 2009

  […] Atentie la Cola Scris de Andrei in data de 14 Aprilie, 2009 Atentie la Cola. Pentru ca ti se poate urca la cap. La propriu. Si oricum, nu buna nici pentru ten. […]

 4. ella :

  A zis pe data de 4 noiembrie, 2009

  salut tuturor …poi daca coca cola are efecte negative asupa corpului uman. atunci cele mai proasta marci de sucuri ce mai au?astea ne distrug mai rau…..coca cola iti da macar senzatia de ,,drogat’ mai bn decat sa iti termini organele cu tot felul de chimicale care provin din tampeniile alea de sucuri………asta este parerea mea,nu stiu si pe a voastra…saca nu uitati .Tot coco cola este numarul 1 in toata lumeaaa..

 5. candya :

  A zis pe data de 5 februarie, 2010

  pepsi light, love ulove struck

 6. Unde a disparut gustul de Cola? | Zambesc :

  A zis pe data de 17 iulie, 2010

  […] a disparut gustul de Cola? Scris de Andrei Dutu in data de 17 Iulie, 2010 Eu am renuntat de mult la Coca-Cola. Adica am renuntat la a mai bea cantitati “industriale”. Dar, uneori, asa la cateva […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*