zambesc.com RSS Feed

Earth Day – Ziua Pamantului

Astazi se sarbatoreste Earth Day (pe romaneste Ziua Pamantului). Chiar si Google si-a schimbat azi logoul pentru a ne anunta despre aceasta sarbatoare.
Ce e cu acesta sarbatoare?  thinking   Pai, ar trebui sa ne aminteasca despre probleme ecologice cu care se confrunta planeta noastra. Si nu doar sa ne amintim, sa trecem si la fapte. Asta teoretic. Sau cel putin asa se intampla in alte tari civilizate.
In Romania probabil ca o sa zica ceva despre Earth Day la stirile de la ProTv si eventual si alte televiziuni care se informeaza de pe net in legatura cu se mai petrece in lume. Eventual o sa se adune prin vreun parc obscur 10-20 „ecologisti”. Si cam atat. big grin

, ,
5 Comentarii
 1. Cristina :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2008

  intr-adevar pamantul TREBUIE protejat si e necesar ca noi,oamenii sa invatam sa-l ocrotim; si e foarte bine daca 10 ,,ecologisti” se aduna in ,,parcul obscur” din moment ce acest lucru are legatura ca salvarea planetei.la noi in tara dorim multe schimbari,si le dorim rapid,vrand ca efectele majore sa se observe imediat surprise mare greseala.trebuie sa incepem de la ceva minor ca,mai apoi sa putem afirma ca suntem destul de maturi incat sa facem fata unui lucru de un calibru mai mare:asa ca.dragi iubitori de natura,ecologisti si oameni in general,luati aminte:fiecare lucru pe care-l facem ne influenteaza viata,nu conteaza cat de minuscul e…daca azi nu am aruncat o sticla pe jos,poate cineva a luat aminte si maine va face aceelasi lucru, si asa mai departe….o Zi a Pamantului cat mai curata!

 2. viiper91 :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2008

  „10-20 ecologisti” uu , ce frumos , un eveniment de mari proportii in Romania . Sunt fericit ca traiesc in aceasta tzara , cu prima ocazie plec din Europa straight face

 3. Paula :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2008

  Mie imi pare rau ca niciun oras din Romania nu s-a alaturat oficial la Earth Hour…cu toate ca au fost f multi oameni care au facut-o din proprie intiativa.

 4. Andrei :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2008

  Daca nu a scris Gutza nici o melodie despre Earth Day. Poate asa mai auzea lumea de acest eveniment. winking

 5. roxana :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2008

  frumos…..o sa ne para rau mai tarziu ca aceasta „sarbatoare” a trecut neobservata si ca putini dintre noi stiu de aceasta sarbatoare… sad


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*