zambesc.com RSS Feed

Dupa doctorate pe branza si oua urmeaza grade in armata romana

Vrei sa fii general, nimic mai simplu donezi armatei 50 000 euro si gata esti general. Nu se cere diploma de bac, sau cunoasterea alfabetului, fara acte sau alte cele, doar cu buletinul.

Asa suna propunera unor idioti din Parlamentul Romaniei. Cu alte cuvinte daca propunerea ,, trece” ne putem trezi cu tarabe de unde pe langa shaorma cu de toate, unii si-ar putea cumpara grade militare. Dupa ce ne-am umplut de analfabeti cu studii superioare, urmeaza sa crestem si numarul generalilor. Chiar daca vorbim de o titulatura onorifica, general in rezerva, tot o mare prostie ar fi. Nu cred ca un om normal s-ar putea gandi la asa ceva. Dar cum in Parlamentul Romaniei intra aproape oricine acestea sunt rezultatele.

Eu propun sa nu ne oprim aici, putem merge mai departe si cu alte vanzari. De exemplu am putea vinde diplome de piloti, chirurgi, ginecologi, sfinti, prea sfinti, etc. Sunt sigur ca regele si imparatul romilor de abia asteapta sa isi treaca pe cartea de vizita; imparat, general, ginecolog mitropolit si pilot automat. Iar Guta nu ar mai urca pe scena decat in straie de general si cu cascheta invers. In plus am intra in istorie cu cel mai scund general. Ce Napoleon, generalul Minune ar face furori.

Astfel de idei, propuneri te lasa mut. Nu pot sa spun decat un cuvant : analize. Si sa repet, analize, analize chiar si de doua ori pe zi. Psihiatrii ar trebui sa fie non – stop in Parlamentu Romaniei, gata de interventie. Dupa fiecare somn al alesilor portia de pastile, socuri electrice. Poate asa ii tinem sub control.

, ,
2 Comentarii
  1. Marius :

    A zis pe data de 1 august, 2015

    Asa e cand sunt multi: ies tot felul de idei tampite…

  2. dePop :

    A zis pe data de 1 august, 2015

    Numarul mare de indivizi ar trebui sa ajute, evident cu conditia sa fie toti fara probleme la bibilica.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*