zambesc.com RSS Feed

Dupa criza de medici vine criza de instalatori

Nu as fi crezut vreodata ca Romania va duce lipsa de instalatori. Si am impresia ca multi inca nu realizeaza ca nu avem instalatori. Doar atunci cand crapa o teava ne dam seama ca prin Romania instalatorii sunt ca trufele. Adica exista dar nu ii gasesti, sau ii gasesti foarte rar treji pe cei care exista. E un lucru de neconceput, avand in vedere ca unde intorci capul dai de o problema care necesita imediat un instalator. Nu cred ca exista locuinta in care un instalator sa nu isi gaseasca de trabaluit. Si nu ma refer la celebrul Costel, ci la partea constructiva, pozitiva a ocupatiei happy.

Mai toate hotelurile, pensiunile din Romania, adica 99% din ele au o problema in baie. In 99,99% din cazuri nu functioneaza scurgerea cum trebuie, adica parca nu e gravitatie. Iar bonus mai pot fi si alte probleme, ca doar este loc. Cu alte cuvinte daca te cazezi la un hotel prin Bucuresti, iti poti lua si undita. Pana se scurge apa din dus ai timp sa pescuiesti. Sau poate dai un exemplu pentru hotelier si cauti tu un instalator in Bucuresti 24/7 si le rezolvi problema happy. Pare deplasata sugestia, dar realitatea e crunta. Am senzatia ca problema instalatiilor in hoteluri nu prea e una de interes. Ori de cate ori am fost intrebat de confort la receptie, intrebarea era legata de cum am dormit. Nimeni nu m-a intrebat cum am facut dus, sau daca am prins peste happy.

Daca ridici problema raspunsul e cam acelasi peste tot, nu avem instalator. Iar scuza e pe buna dreptate, nimeni nu mai vrea sa se faca instalator. Nici chiar cei care au ratat bac-ul, sau mai ales acestia. Probabil tinerii astepta pluta sau vaporul, daca au ratat bac-ul, sau poate o sa treaca inot ,, hopul”. Sincer nu o sa fie imposibil in urmatorii ani, pai daca nu o sa avem instalatori, o sa inotam ceva mai des si in extrasezon happy si aceasta la propriu.

Probabil se va ajunge ca la anunturile de matrimoniale atat doamnele, cat si domnii care isi gasesc mai greu perechea sa treaca la hobby; Pasionat/pasionata de instalatii sanitare, sudura, macelarie si alte job-uri care nu vor mai avea pretendenti. Sau cine stie, importam si noi niste chinezi care sa faca treaba asta. Asa poate o sa curga miere si lapte la robinet pentru tot romanul, chiar si pentru cei ,, harnici” care asteapta ajutorul social.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 20 aprilie, 2017

    Anul trecut inBulgaria sa stricat furtunul de la dus ,nu ii ridic in slavi dar a durat 10 min fix . Adevarat ca atunci cand am anuntat la receptie aveam sampon in cap . Deci iubesc Bulgaria stiu sa vanda iar eu am 200euro pt familia mea de dat pt un concediu .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*