zambesc.com RSS Feed

Dublu sau nimic

Daca iti spune cineva ca i-a fost dublat salariu cu siguranta vei considera ca dublu inseamna foarte mult. Orice obiect, suma dublata in consecinta inseamna mult fata decat a fost. Ieri citeam in presa ca o doamna profesoara sau aspiranta la acest post a luat nota 1 la examenul de suplinire in invatamant. Pana aici toate,, normale” majoritatea celor care au participat la examen nu au luat nota de trecere. Dar doamna in cauza a depus contestatie, deci ea vrea nota mai mare. Dar cu cat se poate modifica nota 1, sa o dublezi ar fi exagerat…………..iar nota dublata ar fi 2……………., adica aceasi situatie ca si in cazul notei 1………………….Nu toti suntem destepti sau poate pregatiti pentru anumite examene, insa e jalnic daca mai si ,, semnalizam” anumite defecte.

, , ,
8 Comentarii
 1. je :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  nici eu nu prea sunt de acord cu „contestatiile” fara sanse … ca la BAC, 50% din picati au contestat, poate-poate o iesi ceva … ca doar nu pierdeau nimic

 2. Si eu :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  Poate o taxa de contestatie (de ex. 200lei), ar rezolva problema. Contestatia a fost intemeiata, s-a marit nota, nu conteaza cu cat, primesti banii inapoi, altfel ramai fara.

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 13 august, 2011

  pai uite ca a fost un caz la bac…cand s-a copiat gresit nota…elev de 10 a luat 3 si ceva…si la contestatie parca a ajuns la 9 si…d-aia sunt bune contestatiile happy

 4. Electronice Online :

  A zis pe data de 13 august, 2011

  Sunt de acord cu contestatiile,dar nu cred ca ar fi corect sa fie diferente mari de punctaj ca iar nui bn.

 5. Marius :

  A zis pe data de 14 august, 2011

  Asta da.. trebuia sa se multumeasca cu 1-ul primit fara sa mai „claxoneze”

 6. Anunturi :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  Pff, rusinica…

 7. hem :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Asemenea lucruri nu se petrec in Occident.- Dar cred ca si Becali este impins in fata de anumite persoane…imi pare rau pentru el.

 8. Anunturi :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Care e faza cu Becali?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*