zambesc.com RSS Feed

Dr. Love – Liviu Varciu

Canalul de televiziune Pro tv, va fi si mai poluat, mai nou pe acest canal se va desfata magicul, magnificul Varciu. Si nu oricum ci ca un maestru in ale amorului. Varciu profesor, de fapt doctor in dragoste va invata pe alti ciumpalaci cum sa devina barbati. Desi domnul Varciu ar trebui el sa urmeze un astfel de curs, ca pe viitor sa nu fie nevoita sa aleaga intre o pitipoanca sau tipa aceea misto care are ceas la gat si mai amorteste din cand in cand.

, , ,
3 Comentarii
 1. Anunturi :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Care tipa cu ceas?

 2. dePop :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Nu o cunosti ?………..ii se mai spune stanga…mana stanga….big grin

 3. Anunturi :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Recunosc nu sunt pusa la punct cu mondenitatile. Ce mi-a atras atentia la Varciu e ca imi pare mereu suparat. Probabil de la alegerile astea ale lui tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*