zambesc.com RSS Feed

DPD un curier de evitat

Acum ceva timp am primit un mail in care un client se plangea de serviciile celor de la curier DPD. Astazi povestea se repeta, de fapt e ceva mai grav in opinia mea decat data trecuta. Astazi am primit un mail de la un al client DPD, mai exact fost client DPD care cat pe ce sa fie usurat de niste banuti, asa pur si simplu..dintr-o ,, eroare”.

Iata ce povesteste clientul cu pricina :

,, Suntem o firma mica dar avem oarece comenzi aproape zilnice care sunt trimise prin curier. Pana acum cateva luni am folosit curier DPD, insa din motive pe care nu vreau sa le enumer aici am renuntat la serviciile lor. Toate bune si frumoase pana acum cateva zile, cand un domn de la DPD ne-a facut cadou un plic cu o factura. Initial am crezut ca e vorba de o restanta, dar dupa cateva verificari nu am gasit nimic neplatit. Am luat legatura cu DPD, telefonic iar dupa pe mail, trebuia sa stim ce si cum e cu factura, in mod normal trebuie inregistrata.

Intr-un final adica astazi am primit un mesaj, care suna cam asa : ne cerem scuze a fost o greseala. Deci factura de o mie si ceva de lei a fost emisa aiurea. Personal nu prea cred asa ceva, nu exista astfel de greseli in contabilitate. Daca era in perioada de colaborare sigur am fi platit factura fara sa verificam daca serviciile au fost prestate. E urat sa ,, gresesti” in acest mod, nu ramane decat sa verificam toate facturile emise de catre DPD pana in prezent, ceea ce recomand si altor clienti DPD. ”

Urata poveste, nu cunosc foarte multa contabilitate, dar stiu ca nu poti factura ceva ce nu ai prestat. E ca si cum ai vinde masina cuiva dar a-i trimite factura la vecin, sau poate a-i trimite doar factura. Nu e loc de gresala cand ai toate datele intr-un calculator, AVB-uri, etc. Dar pe la noi orice este posibil.

,
2 Comentarii
  1. Ionut :

    A zis pe data de 16 iunie, 2013

    Interesant. Am primit si eu ceva colete de la ei si in afara faptului ca am vazut ca le livreaza folosind masinile personale ale angajatilor, nu am avut ceva de reprosat.

  2. uri :

    A zis pe data de 25 iulie, 2013

    Ce multe carti ati primit happy si eu vreau sa-mi cumpar Jurnalul meu trasnit, dar nu l-am gasit pana acum in librarii straight face


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*