zambesc.com RSS Feed

Doresc sa felicit o echipa de hoti

In mod normal sunt impotriva acelora care fura, dar de data aceasta spun: jos palaria si mult succes in activitate. Celor carora le adresez aceasta urare sunt persoane necunoscute mie, insa au facut o mare dreptate asa ca din partea mea tot respectul, sper sa ramana necunoscuti si in viitor pentru ca au mult de lucru.

Hotii la care fac eu referire au furat zilele trecute un seif cu circa 400 de mii euro si cateva kilograme de aur…Nu , nu am luat-o razna, cum am spus nu sustin excrocii si idiotii, insa de data asta jaful e mai mult un dar de la Dumnezeu, caci cel pradat, jefuit, este Petru Lupsac fostul sef de la Finante al orasului Otelul Rosu.

Om muncitor care dintr-o leafa de bugetar a reusit pe langa case si masini sa mai adune 400 de mii euro bani cash si cateva kilograme de aur. Are o scuza cum ca banii ar fi din fier vechi si alte prostii facute cu acte in regula…eu nu il cred. Felicitari inca o data echipei de hoti care au reusit sa plece cu un seif de circa o tona si acela smuls din perete. Au fost profesionisti si tin sa le amintesc ca mai exista astfel de seifuri in fiecare oras, toate la familii care lucreaza la stat pe bani de nimic.

Iar cat priveste pagubitul ii dau un sfat : banii daca vin usor, tot asa de usor se duc. Succes cu fierul vechi.

, , , ,
9 Comentarii
 1. Octavian :

  A zis pe data de 1 februarie, 2013

  Am vazut si eu stirea si trebuie sa recunosc ca a fost o adevarata capodopera(daca o pot numii asa). Un plan bine pus la punct si o ingeniozitate maxima.

 2. nic :

  A zis pe data de 1 februarie, 2013

  Sunt perfect de acord cu tine…!

 3. Diana :

  A zis pe data de 1 februarie, 2013

  Asa cum au venit asa sau si dus happy

 4. Ana- :

  A zis pe data de 1 februarie, 2013

  asa e, ce castigi usor se duc la fel de usor, exista un echilibru in natura…

 5. Cristi :

  A zis pe data de 2 februarie, 2013

  M-a plesnit rasul cand am auzit stirea. Ala avea banii astia doar in seif….gandeste-te cat o mai avea si prin banci. In cazul asta hotul a strigat hotii happy

 6. Alina :

  A zis pe data de 3 februarie, 2013

  bravo frate, jos palaria si tie pentru acest articol.

 7. Ionut :

  A zis pe data de 5 februarie, 2013

  Adevaru’ e ca sa ajungi la 400 de mil de euro e o nimica toata happy
  Oare ei nu isi dau seama cat de penibili sunt?! De fapt, ce sa ii mai intereseze, au bani, ii doare fix in pix de ce cred altii.

 8. Viorel :

  A zis pe data de 5 februarie, 2013

  Imi amintesc de un alt erou, care a furat masina blindata cu bani, Petru Nica il chema, are respectul meu pentru tupeul sau.

  Din pacate a fost prins, tinea bani intr-o plamama, intr-un pat ce era amplasat intr-o frumoasa vila din Snagov.

  Am auzit ca au furtat alti nustiu cate kilograme de aur, insa sa mai aud si faptul ca masina cu pricina era nepazita era cam suspecta poveste.

 9. dePop :

  A zis pe data de 5 februarie, 2013

  Viorel@

  da stiu si eu cazul, nu s-au recuperat toti banii atunci, defapt nici nu se stie exact cati bani erau, bancile ale caror bani erau au declarat sume diferite, ceva nu pusca acolo. Un caz interesant, insa haiducii au fost un pic prosti….Cazul de mai sus e diferit, in primul rand s-a furat tot de la cineva care a obtinut banii foarte usor..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*