zambesc.com RSS Feed

Doamne elegante si barbati rafinati

Hainele reprezinta cel mai simplu si mai utilizat mod de a ne exprima personalitatea si statutul social in unele cazuri si au fost intotdeauna subiectul principal al multor persoane care au tinut la imaginea lor. Fie ca este vorba de haine casual sau de haine business, fiecare articol vestimentar este ales in functie de preferintele fiecaruia dar si in functie de bugetul stabilit.

Multi dintre noi ne-am dori sa avem numai haine de firma, unii din simplul fapt ca hainele de firma de scot mai mult in evidenta altii datorita calitatiii superioare a materialelor si beneficiile oferite de acestea. Totodata, nu toate brandurile sunt in pas cu noile trenduri in materie de moda, asa ca persoanele care vor tot ce este mai nou aleg in primul rand acele branduri sau magazine in care se gasesc cele mai noi articole vestimentare.

In materie de incaltari, pe Answear avem la dispozitie nenumarate modele business, casual si sport. In randul tinerilor cei mai achizitionati sunt adidasii, desigur „de firma”. In acest scop, in acest magazin gasim un model foarte indragit de catre tineri, de la Adidas, si anume Adidas Superstar. Acest model are o istorie foarte indelungata si este in fiecare an alegerea multor persoane importante datorita look-ului pe care il ofera la majoritatea tionutelor. Acest articol despre Adidas Superstar va poate oferi mai multe informatii despre acest model, designul sau si beneficiile pe care le aduce fata de alte incaltari.

In cazul domnilor, un articol important pe care il putem considera mai degraba in accesoriu este portofelul. Acesta este poate cel mai folosit articol si nelipsit din viata de zi cu zi si, ca si alte articole vestimentare, ocupa un loc important si trebuie sa fie de o calitate superioara. Putem gasi portofele barbati pe Answeart, ca si blugii de dama, de la branduri cunoscute si de top. Exista desigur anumite aspecte de care un barbat informat tine cont atunci cand isi achitioneaza un portofel nou. Materialul sau materialele din care este realizat, un prim aspect important. Trebuie sa fie durabil si sa reziste pentru mult timp. In plus, designul trebuie sa fie pe placul posesorului dar si sa fie cat mai bine realizat, pentru a iesi in evidenta. Si in acest caz putem alege intre portofele cu un aspect sport sau casual potrivite pentru o iesire in oras sau intr-o excursie si portofele cu aspect business potrivite pentru o intalnire importanta si pentru locul de munca.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*