zambesc.com RSS Feed

Distractie, aventura – totul in natura

Imi place natura, miscarea, cred eu ca sunt o persoana activa, sau cel putin ori de cate ori am ocazia sa fiu in natura, nu sunt unul dintre cei care joaca table sau sah. Prefer sa explorez, sa ma aventurez in locuri accesibile sau nu, indifernt daca ploua sau e soare. Asa am ajuns sa fac tiroliana pe o ploaie mocaneasca, sau alteori sa schiez pe partii carora le lipsea pe alocuri zapada. Pana la urma distractia conteaza, evident si siguranta, echipamentul special fiind vital.

In aceasta vara am facut cateva iesiri mai spectaculoase, e vorba de un pic de off road, pozele de mai jos vorbind de la sine.

A fost super interesant, insa pentru la iarna vreau ski, mai multa adrenalina, mai mult suspans. Problema e ca dupa cateva fortari ale echipamentului pe partii cu mai putina zapada, am nevoie urgent de schiuri. Am dat o raita pe net si am gasit cateva oferte interesante.

Dar ce vreau eu? Vreau schiuri de calitate, vreau viteza, forta, sa reziste, vreau schiuri profi.

Magazinul online la care m-am oprit este un punct de referinta in domeniu. Aceasta si pentru ca oferta lor nu presupune doar vanzare, au un pachet mai complex, de la inchiriere, consiliere si pana la organizari de anumite evenimente. Este vorba de magazinul online Aventuria.ro.

Ce-am ales eu :
Schi alpin IXRC 800, cred ca e un produs perfect pentru ceea ce imi doresc, adica agresiv, creat special pentru performanta. Vreau sa ma pot baza pe schiuri indiferent de situatie, adica atat pe partie cat si la iesirile in decor, sper doar ca acestea sa fie controlate. De asemenea tot de pe Aventuria.ro imi voi lua si suporti de schiuri, fiind o mare problema daca plecati la drum fara acestia, evident in cazul in care mergeti la ski.

Sursa Foto: Aventuria.ro

Astept cu nerabdare sa incerc schiurile, astept zapada si evident aventura in natura. Planul ar fi sa urcam pe munte de unde sa coboram prin locuri neamenajate, e riscant un pic, insa foarte spectaculos. Nu va recomand sa faceti acest lucru daca nu stapaniti schiurile cum trebuie. Locatia pe care vrem sa o ,, atacam” se afla undeva in Maramures, o zona salbatica, dar perfecta pentru o astfel de aventura.

Acest articol este o tema pentru concursul Super Blog 2012

, , ,
6 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2012

  wow, am super chef de un teambuilding de genul…dar no money no power

 2. Zegdan :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2012

  Cat de tare, nu am fost niciodata la un off road. Tare mult mi-ar placea sa merg dar cred ca costa ceva… Tare poza cu masina plina de noroi

 3. dePop :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2012

  Zegdan@

  Iti trebuie o masina rezistenta si curaj,..alte cheltuieli nu ai..Iar pozele sunt nimic pe langa senzatia pe care o traiesti in masina…happy

 4. Vio :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2012

  Mi-ai dat o idee buna cu off-road-ul, stiu ce fac la primavara-vara. big grin

 5. Laurentiu :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2012

  Eu iti recomand placa…e adrenalina ceva mai mare..mult mai fain din punctul meu de vedere big grin

 6. dePop :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2012

  Laurentiu@

  Am incercat placa, dar mai am pana sa ajung sa ma descurc bine, cu schiurile insa ,, zbor’’. Iar daca mergi prin locuri neamenajate, trebuie sa te descurci foarte bine altfel e nasol.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*