zambesc.com RSS Feed

Diskoteka o noua cosmelie in centrul Timisoarei

Zilele trecute Timisoara a fost ,, dotata” cu o cosmelie noua. Locatia evident in centrul orasului, ca doar acolo ne mai lipsea o hardughie din plastic cu termopane. Merge manusa cu peisajul, e ce lipsea in fata Catedralei..Niste containere. Da stiu, kitsch-ul e provizoriu. Dar asta conteaza mai putin, in acest moment e acolo si va mai trona mult si bine. Toate acestea cu acordul primariei, ca si palmieri de altfel. Asteptam si un stol de cormorani, ca tot sunt in trend..

La ce s-o fi gandit cel care a aprobat asa ceva ?

Greu de ghicit, cel mai probabil la nimic, nu o fi avand

cu ce sa gandeasca. Nu ma intereseaza scopul/rolul constructiei, cert e ca nu are ce sa caute acolo. Nu trebuie sa ai studii in ale designului/arhitecturii sa simti repulsie la ditamai ,, balega ” pe post de tort.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*