zambesc.com RSS Feed

Despre vaccinul contra cancerului de col uterin

Daca va uitati la stiri sigur ati auzit de vaccinul contra cancerului de col uterin. Parintii, in special mamicile, se opun vaccinarii. Ministerul sanatatii, doctorii, sustin ca nu e nici un pericol.
La cum merg lucrurile in Romania, nu ar fi exclus ca peste 2-3 luni sa se descopere ca de fapt vaccinul era produs in China in conditii neigienice, era expirat si avea si un risc mare de imbolnavire.
Eu daca as avea o fata as fi clar impotriva, pana nu se efectueaza mai multe teste.

Vaccinul contra cancerului de col uterin

, ,
4 Comentarii
 1. andrey91 :

  A zis pe data de 27 noiembrie, 2008

  mai au si pretentii dupa ce statul a cheltuit atata banet pentru fetitele astea care ne vor face de ras in viitor pe centura in italia si spania

 2. diaan :

  A zis pe data de 27 noiembrie, 2008

  Eu l as face…din pacate nu mai am cum big grin

 3. mari :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2009

  Hmm nu stiu ce sa cred vad ca parerile sunt impartite, totusi in unele tari au fost cazuri de decese din cauza acestui vaccin, iar pe de alta aprte am tot gasit interviuri cu medici care asigurau ca totul este ok

  http://www.flu.ro/articole/Sanatate/Vaccinul_pentru_cancerul_de_col_uterin_VIDEO_.html

 4. florina :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2009

  Eu o sa imi fac vaccinul. Daca ma gandesc ce am mancat, baut de azi dimineata pana acum imi dua seama de urmatoarele: am mancat niste cipsuri pe a caror punga nu vreau sa ma uit sa vad cate chimicale sunt, am baut cafea cu nuantator de aroma, desi e facuta de unii care zic ca e natura, marca nene, am fumat niste chestii al caror pachet e portocaliu si naiba stie ce au in ele si mi-e frica sa fac un vaccin care a fost cercetat, testat? Hai sa fim seriosi! Discutia asta se purta acum cativa ani de zile si pe tema vaccinului antigripal. Intre timp, multa lume isi face vaccinul o buna prietena care acum 2 ani era impotriva lui cu o vehementa suparatoare deja. Lumea se vaieta ca e prea scump. Si se vaieta fix aia care fac credite pentru telefoane mobile d enu stiu ce generatie, care simt nevoia unui LCD sau a unei plasme in bucatarie, cu diagonala de 80 de cm sau faze d-astea! Cine e de vina? Noi suntem de vina ca nu ne place sa ne facem putina cultura. Cultura de a ne duce la medic, la dentist, la ginecolog, fara sa avem probleme. Daca suntem bolnavi de HPV cca 85% din femei, este vina noastra ca nu ne protejam, ca nu ne depistam, ca suntem….. nu mai zic nimic!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*