zambesc.com RSS Feed

Despre carti si anticariate

Am mai scris de cateva ori despre carti, acum ceva timp.

Si iata ca iar ma cuprinde dorul de citit.

Si cum afara nu e o vreme prea placuta, iar internetul a devenit rezolvarea tuturor problemelor moderne, am cautat si eu pe google un anticariat online. Si l-am gasit. Se numeste Coltul Colectionarului si din cate am vazut e cel mai mare si mai bun anticariat online din Romania.

Aproape 24.000 de carti in stoc (da, stiu, suna enorm, dar asa e), livrare rapida prin posta sau curier si plata ramburs sau online. Desi aspectul site-ului e invechit, preturile compenseaza tot. Am gasit carti din toate domeniile, aranjate frumos, pe categorii, ca la bibioteca.

Dar ce mi-a placut mai mult, ce nu am gasit la nici un site, a fost aranjarea unica a cartilor in colectii. Asa ca daca esti un pasionat colectionar de carti, poti sa cauti cartile direct dupa colectie si sa iti completezi biblioteca. Asa am inteles si de ce se numeste Coltul Colectionarului.

Si cand au aflat ca am si un blog mi-au dat un voucher de reducere 25% pentru toti cititorii blogului. Voucherul are codul „FB25”. Despre cum sa il utilizati aflati aici:
coltulcolectionarului.ro/ reducere

Spor la citit!

,
3 Comentarii
 1. Alter Ego Blog :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2011

  Din pacate n-am gasit ce cautam: Dictionar Enciclopedic de Psihiatrie, volumul 4 – autor, Constantin Gorgos sad

  Daca-l gasesc baietii si-i in stare buna, spre foarte buna, sa mi-l pastreze

 2. Corutiu Tudor :

  A zis pe data de 12 ianuarie, 2011

  Ce ma bucur in momentul asta ca ma numar printre cititorii blogului tau! Habar n-ai! Cred ca nimic nu are efect mai terapeutic asupra mea decat CARTI LA REDUCERE laughing
  Tu ce ti-ai gasit interesant pe acolo?

 3. Mariana :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2017

  Multumesc pentru recomandare, un anticariat foarte bun.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*