zambesc.com RSS Feed

Despre blogroll

Ca tot omul care instaleaza wordpress, aveam si eu blogroll. Insa azi am hotarat sa il inchid. Dintr-un motiv simplu: eu nu prea citesc bloguri. Decat daca caut vreo informatie despre un subiect anume sau daca ajung pe bloguri dand click pe diverse linkuri.
Insa nu am anumite bloguri pe care sa le citesc zi de zi, sa le urmaresc. Asa ca blogroll-ul nu isi prea avea rostul si in locul lui a aparut o sectiune intitulata Linkuri Utile unde voi adauga siteuri pe care eu le folosesc mai des si care, cel putin pentru mine, sunt destul de folositoare.

, ,
Un Comentariu
  1. Bloguri din Moreni | Zambesc :

    A zis pe data de 12 octombrie, 2008

    […] din Moreni Octombrie 12, 2008 Scris de Andrei Daca tot am renuntat la blogroll, m-am gandit sa fac o evidenta cu blogurile din Moreni, mai mult pentru uzul personal. Adrian […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*