zambesc.com RSS Feed

Delicatesa oribila de la Unicarm

Nu stiu daca e corect sa incadrez produsul despre care scriu la delicatese. Sunt sigur insa ca incadrarea la produs orbil nu este gresita. Zilele trecute am cumparat de la Unicarm un piept rulat. Produsul arata spectaculos, il ,, mancai ” cu ochii. Insa odata servit din el am avut impresia ca tocmai am muscat dintr-un balot de fan.

piept rulat unicarm

Un gust oribil, practic fara gust, plin de zgarciuri, nu se putea mesteca. Iar ca miros, nicio legatura cu un produs din carne, mirosea a ierburi, dar nu un miros placut. Cu alte cuvinte gust dulceag de carton iar pe alocuri cate o bucatica de cauciuc greu de mestecat. Evident nu am putut sa mananc o astfel de ,, delicatesa”, curios e ca nici cainele nu s-a riscat. Ma intreb daca cei de la Unicarm au gustat din acest produs inainte sa il scoata la vanzare ?

S-au poate a fost un ,,accident”, in genul celor prezentate mai jos :

– Produsul cumparat de mine era decorativ, adica din plastic facut pentru prezentare/reclama.
– Angajatul Unicarm care a testat reteta Pieptul Rulat Unicarm era cherchelit in ziua cu pricina.
– Angajatul care a produs Piept Rulat Unicarm l-a facut in alt scop, avea nevoie de un pulan cu care sa bata cainii care il fugaresc in drum spre casa.

Lasand gluma la o parte pe mine m-au convins, nu mai vreau delicatesa lor.

, , ,
3 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2015

  Eu m-am lamurit de aceste produse de mult. Cel mai bine cumpar carne si imi prepar eu ce vreau din ea(mici, piept la gratar, etc), si nici nu se compara cu ce mananc gata preparat din magazin. Alt gust, alta calitate…

 2. dePop :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2015

  @Daniel

  La fel cumpar si eu, doar ca mai incerc din cand in cand cate o ,, delicatesa ” in ideea ca nu e prea mult modificata, insa nu e asa.

 3. trenda :

  A zis pe data de 28 octombrie, 2015

  Zilele trecute am facut greseala de a merge la cumparaturi fara a fi mancat inainte… Am cumparat mezeluri. Nu obisnuiesc sa cumpar tocmai datorita intamplarii relatate de tine.
  Nu am putut sa le mananc. Am preferat sa le arunc. Si am concluzionat: nu mai cumpar niciodata mezeluri!!! Sper ca data viitoare cand merg la cumaraturi cu burtica goala, sa nu patesc acelasi lucru.
  Probabil, cei care le consuma sunt obisnuiti cu gustul si nu au o problema in a cosnuma aceste „delicatese”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*