zambesc.com RSS Feed

Decodare telefoane, direct la Vodafone

Am intrat ieri intr-un magazin Vodafone si am vazut ca decodeaza telefoane. surprise Telefoanele blocate in Vodafone, evident. Nu stiu daca e veche treaba asta, poate e de acum 3 ani si eu de abia acum am aflat. Insa mi s-a parut interesanta toata povestea.
Ca pret, parca costa 10 euro daca depasisesi perioada pe care a fost facut abonamentul si 40 de euro in rest.

Oare si Orange au aceasi oferta? Adica o fi o lege, ceva, sau doar astia de la Vodafone au fost mai vizionari? Oricum, cand ma duc acum sa imi platesc abonamentul la Orange o sa ma interesez daca si ei decodeaza telefoane.

Acum se decodeaza telefoanele, in curand va deveni oficiala si legea prin care poti sa renunti la abonament oricand… sunt curios ce vor mai scoate baietii cu telefonia mobila pentru a putea avea in continuare reduceri, oferte si telefoane oferite gratis.

UPDATE:
Era de fapt 50 de euro, nu am retinut eu bine.
Pentru cine vrea sa citeasca toate informatiile despre deblocare, vizitati pagina oficiala.

, , ,
4 Comentarii
 1. fotoliu bebelus :

  A zis pe data de 25 iunie, 2010

  Da, nu e foarte scump, ei isi acopera cu cei 40 de euro diferenta de pret intre telefonul „la liber” si telefonul „abonament” ???Altfel e super oferta.

 2. Avatare :

  A zis pe data de 25 iunie, 2010

  Cum ma sa decodeze telefoanele la Vodafone ? laughing) Sunt tampiti.

 3. Produse naturiste :

  A zis pe data de 28 iunie, 2010

  SI CAND VA INTRA IN VIGOARE ACEA LEGE?

 4. Marius :

  A zis pe data de 17 august, 2011

  In strainatate de mult exista chestia asta ! Si deja si la noi .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*