zambesc.com RSS Feed

De unde vin idiotii ?

Pe vremuri se zvonea ca persoanele din aceasta categorie se plimba cu un car pana ce atelajul se rastoarna. Si de aici explicatia unui numar foarte mare de idioti pe metru patrat. Ieri fiind la pranz intr-o pizzerie din Timisoara am aflat ca aceasta teorie populara nu prea sta in picioare. Prostia se cultiva, se transmite, nimeni nu o aduce cu forta, nimeni nu se naste cu prostia gata inoculata. Cum spuneam, ieri eram intr-un local din Timisoara, alaturi de masa noastra,era o familie cu doi copii. Cuplul parea ok, intelectuali, undeva la 40 de ani, iar copilasii 4-5 ani fetita si 8-9 ani baietelul. La un moment dat baietelul incepe sa ii povesteasca tatalui ca are ceva probleme la scoala cu alti copii. Lucruri obisnuite, ciondaneli intre copii, nimic grav. Dupa cateva secunde de meditare tatal incepe sa insiruie si sfaturile pretioase pentru fiul lui. Iata lista de sfaturi a unui tata :

,, Pai daca te supara tare trebuie sa ii lovesti, poti lovi cu pumnul, dar ca sa fii mai smecher ii lovesti cu cotul. Daca esti la distanta de cel care te supara si esti nervos arata-le pumnul. Daca esti relaxat arata-le doar degetul mijlociu si nu te arata interesat ci mai degraba plictisit. ”

Acestea sunt sfaturile din partea unui tata, un om matur care probabil trebaluiest printr-un birou in viata de zi cu zi. Cel putin asa arata dupa tinuta, adica nu vorbim despre cineva care nu a trecut de clasa a II a. Mesajul idiotului pentru ca nu am cum sa ii spun altfel, a fost mult mai bogat decat ce am prezentat eu mai sus. Iar anumite cuvinte erau repetate de 3-4 ori, de parca cineva incerca sa spele niste creier. Si aceasta intr-un loc public, ma intreb ce o fi la unii acasa ? Probabil scoala de idioti.

Pacat de copii, putini ies cum trebuie din astfel de familii.

, ,
3 Comentarii
 1. Oreo :

  A zis pe data de 21 martie, 2015

  Si mamica n-a avut nimic de zis?laughing Ma gandeam ca poate doar glumea,dar totusi,sunt glume ce n-ar trebui sa le faci cu un copil de 9 ani

 2. dePop :

  A zis pe data de 21 martie, 2015

  Mamica era inexistenta, intindea pizza pe obraz. Discutia nu era deloc o gluma, repetarea unor sfaturi a facut linise in local, iar parte din asistenta a ramas ,,muta” si cu privirea in alt loc decat gandurile.

 3. Mirabela Stoian :

  A zis pe data de 23 martie, 2015

  Din nefericire multe familii au probleme de genul asta; si ne mai intrebam de ce copiii aleg diverse anturaje care le dauneaza pe viitor.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*