zambesc.com RSS Feed

De unde cumparam si cum alegem cauciucurile de iarna ?

In aceasta primavara am schimbat cauciucurile fortat de imprejurari, cu alte cuvinte m-am trezit cu sarma iesita si asta a fost. Evident am apelat la cea mai apropiata locatie pentru cumpararea cauciucurilor. Desi firma cu pricina este una de referinta in Timisoara, nu pot spune ca am fost multumit. Si aceasta din trei motive : aveau doar trei marci de cauciucuri, am cerut o recomndare dar nu am primit o explicatie coerenta, iar in ultimul rand, caucicurile pe care le-am ales erau vechi. Pana la urma am ales cele mai ,, proaspete ” caucicuri. Cele fabricate de vreo 8 – 9 luni. Nu as mai vrea sa repet experimentul, in consecinta m-am apucat de cautat cauciucuri de iarna.

La prima vedere este greu sa gasesti o firma care sa aibe mai toate marcile importante de caucicuri. Astfel ca am fost nevoit sa caut si pe net. La prima cautare am dat peste cauciucuri.com . Au cam de toate, nu am comandat inca caucicuri pe online, dar cred ca aceasta e singura solutie. Prefer sa aleg eu produsul si nu sa iau ce are vanzatorul pe stoc. Exista inclusiv posibilitatea de retur la 30 de zile, ceea ce mi se pare fantastic. Adica chiar exista posibilitatea de-a alege.

Ma intreb ce s-ar intampla daca producatorii de caucicuri ar tine cont de moda. Adica daca Bote maine spune ca in iarna asta se poarta caucicuri roz, mai toate cucoanele ar opta pentru roz. Cu alte cuvinte lucrurile ar fi si mai complicate, sunt sigur ca s-ar gasi si dudui care ar opta o saptamana pentru caucicuri rosi, iar alta saptamana verzi. Ca asa le-a spus horoscopul ca trebuie. Da, ar fi nebunia si mai mare, pentru unii. Ideea e de domeniul fantasticului, insa sincer nu vad exclus ca in viitor sa existe posibilitatea sa iti alegi culoarea la cauciucuri, ca doar e marketing. Iar marketingul vinde. Cred ca ar trebui sa patentez ideea happy .

, ,
3 Comentarii
 1. trenda :

  A zis pe data de 30 octombrie, 2015

  Hmmm, cauciucuri roz… suna bine happy !!! Vreau si eu big grin !
  DA! DA!
  Cred ca ar trebui sa patentezi ideea happy .

 2. dePop :

  A zis pe data de 31 octombrie, 2015

  Ar trebui sa iau legatura cu Bote, ca tot am auzit ca vrea sa isi diversifice gama de produe happy . Se pare ca in curand va scoate niste saltele marca Botezatu. Mai niste cauciucuri ii lipsesc happy

 3. Mircea :

  A zis pe data de 2 noiembrie, 2015

  Deci sa înțeleg ca se pot returna cauciucurile in 30 de zile ? Asta chiar mi se pare o mare oferta. Sigur vor fi unii care sa comande de vreo trei ori prin interpuși si așa vor avea caciucuri gratis la iarna happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*