zambesc.com RSS Feed

De ce vor unii bagheta feliata ?

Pe vremuri rupeam painea, asta daca o aveam. Astazi insa nu mai e asa o problema sa iti iei o paine. Ba mai mult poti sa alegi din multe feluri. Poti chiar sa ceri sa iti fie feliata ca sa nu te obosesti tu acasa. Si asa iti conservi energia pentru cand mergi la sala happy. Ce nu am am inteles pana acum…Bagheta, da, bagheta de paine pe aceasta de ce sa o feliezi ?

Ca doar ,,rostul” baghetei cred eu ca e lungimea, daca o tai ca pe un crenvurstii nu mai e bagheta. Plus ca se usuca si devine necomestibila. O fi statul paralel anti bagheta ? Sau vreun vegetarian o mananca cu salata si isi inchipuie ca e salam ?

Explicatia cred eu ca e ceva mai simpla. Am importat diverse lucruri, obiceiuri, dar nu pe de-a-ntregul. Avem multe mancaruri care au ,, etichete” internationale. Dar in tara de origine nu exista in forma cunoscuta la noi. E de inteles pana intr-un punct, adica e normal sa le dam ,, gust” romanesc. Dar sa feliezi bagheta…Parca nu se potriveste.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*