zambesc.com RSS Feed

De ce unii scuipa peste tot ?

Nu sunt imposibil, uneori chiar trebuie sa scuipam, adica la dentist, cand te speli pe dinti, sau pur si simplu atunci cand trebuie…ideea e sa scuipam unde trebuie. Exista unii printre noi care scuipa aproape non – stop si ce e si mai grav, scuipa oriunde. Nu o data a trebuit sa merg pe varfuri ocolind diverse secretii colorate in verde rosu care erau postate pe trotuar, mai ales dimineata. Am pus toate astea pe seama unor afectiuni, varsta inaintata, etc….Dar in realitate cred ca e vorba doar de obicei prost, lipsa educatiei…

Astazi am trecut prin mall, fiind liber am iesit sa imi iau niste pantofi, tot umbland prin magazine, ba la parter, ba la etaj. Am avut ,, ocazia’’ sa vad in fata mea o descarcare mai din gat a unui individ. Pitiponcul de ocazie, fara jena a adunat mai tot ce avea prin gura, gat si a proiectat totul pe jos. Toate astea in Iulius Mall Timisoara, mai exact la etajul intai. Nu stiu…oare sunt eu prea pretentios, o fi normal sa scuipi pe jos…..?

Sincer nu prea cunosc animale salbatice, domestice sa faca acest lucru, probabil sunt mai evoluate decat unii dintre noi

, ,
4 Comentarii
 1. Roxana :

  A zis pe data de 7 mai, 2013

  Oribil! Nu imi dau seama de unde vine pornirea asta a lor de a-si descarca saliva peste tot. Am vazut si la tineri care vor sa fie „cool” si interesanti si la oameni trecuti de prima tinerete. Initial am crezut ca au vreo boala si pur si simplu trebuie sa faca asta, apoi am trecut la faza in care i-am criticat pentru ca o fac peste tot, acum m-am resemnat. Nu exista leac pentru ei. Asta e tot ce pot face.

 2. ioana :

  A zis pe data de 8 mai, 2013

  vai… cat de scarbos! macar de scuipa intr-un servetel sau ceva si nu pe jos! trebuia sa te duci la el si sa-l bati pe umar spunandu-i: „vezi ca ai scapat ceva pe jos!”

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  E lipsa de educatie sa scuipi

 4. Ionut :

  A zis pe data de 10 mai, 2013

  Pai degeaba gandim noi asa daca se gasesc multe exemple negative. Nu sunt adeptul scuipatului pe jos, singurul moment cand scuip e cand ma spal pe dinti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*