zambesc.com RSS Feed

De ce unii nu pot parca cum trebuie si unde trebuie ?

In urma cu cateva zile a devenit oficial faptul ca cei care se joaca fara numar si fara cap pe calculator, au oarece probleme de sanatate. Eu ma intreb daca cei care parcheaza aiurea, adica pe doua sau trei locuri, daca si acestia nu au oarece probleme sau lipsuri.

Adica poate au vreo afectiune, sau poate casa lor e in panta, sau pur si simplu poate nu au permis si nu stiu ce si cum e cu parcarea. Poate de aici si explicatia celor care parcheaza pe locurile rezervate, chiar si atunci cand parcarea e libera in proportie de 80%.

Nu stiu care e ,, povestea” cert e ca sunt pline strazile de ,, soferi” care zici ca si-au cumparat strada, parcare, ba chiar si trotuar. Nu ar strica sa fie facut un recensamant..Asa adunate de pe facebook, de pe bloguri si apoi vizitati. Poate totusi au o explicatie oamenii acestea, o fi vreo noua boala, iar lumea medicala nu stie.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*