zambesc.com RSS Feed

De ce un taximetrist a batut un medic ?

Stirile despre violenta in care protagonistii sunt taximetristi nu mai sunt ceva rar. Taxiul a devenit un stat in stat. Practic o data urcat intr-un taxi nu stii ce te asteapta, daca esti in democratie sau intr-o varianta mai mica a Coreii de Nord. Habar nu ai cine carmuiste cazanul galben pe roti si nici ce planuri are ,, capitanul”. Aceasta a simtit pe pielea lui un medic cardiolog din Bucuresti. Acesta s-a suit intr-un taxi astazi de dimineata la iesirea din tura, si voia sa ajunga acasa. Insa taximetristul, pardon, capitanul de nava, a decis ca medicul trebuie afumat un pic, asa ca sa nu se strice. Si astfel domnul taximetrist si-a aprins o tigara. Ca doar era pe tarlaua sa, unde el taie si spanzura. Cum medicul nu stia cine este seful, a indraznit sa ii ceara domnului taximetrist sa stinga tigara.

Marele conducator de osti, pardon de cazan pe roti a simtit ca ii sare mustarul..Cum sa indrazneasca un intrus din afara comitatului sau, pardon cazanului sau sa ii impuna lui ceva in regat. Asa ca nici una nici doua, i-a aplicat o corectie medicului obosit. Un fel de amintire din tara lu’ Alice, cea cu minunile. Doar ca fapta nu e vreo minune imaginata, ci ceva la ordinea zilei. Pana la urma sa mergi cu taxiul ar trebui sa fie proba de admitere la politie, sau proba de calificari pentru K1 sau lupte libere. Ar trebui ca statul roman sa foloseasca cumva aceste aptitudini pe care le au mare parte din taximetristii de pe la noi.

In concluzie, daca ai vreun dusman, sau probleme cu cineva, plateste-le un taxi. Restul o sa vina de la sine..

Un Comentariu
  1. cristi :

    A zis pe data de 3 martie, 2018

    De aceea uni sunt departe. In Marea Britanie, faci cursuri 3 ani si dai examen ca sa devii taximetrist.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*