zambesc.com RSS Feed

De ce telefoanele nu au optiunea de blocare a apelurilor nedorite ?

Aproape oricine a primit apeluri nedorite. on the phone Sau SMS-uri. Si, normal, a fost deranjat de ele.
Mai ales daca sunt in miezul noptii sau la cine stie ce ore nepotrivite. sleepy
De ce nu au telefoanele optiunea de a bloca anumite numere de telefon? i dont know Sau spre exemplu sa poti bloca apelurile cu numar ascuns.

Da, stiu, unele telefoane mai „smechere” au si optiuni de astea. Sau exista diverse aplicatii care te ajuta sa blochezi apelurile nedorite.
Dar eu nu imi explic de ce nu au TOATE telefoanele optiuni de a bloca apeluri. Ca nu e asa complicat.
Ar trebui sa fie o „dotare” standard, precum agenda.
Blocare apeluri nedorite
Frumos, o lista in care sa introdui toate numerele de telefon pe care vrei sa le blochezi. Si cu optiunea de a bloca si toat apelurile fara Caller ID (cu numar ascuns).

, ,
11 Comentarii
 1. Sadd :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Am bagat pe iphone o aplicatie..Iblacklist..acum pot sa sune cat vor..sa crape inima in ei..si aia cu numere ascunse si aia la care nu le stii numerele..

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Da, aplicatii sunt. Dar nu inteleg de ce optiunea asta nu e, mai ales pe telefoanele astea avansate, default.

 3. Johnny :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Pai inca nu sunt destul de avansate. happy

 4. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Adica au GPS, touch-screen, accelerometru si alte nebunii…si nu pot avea un sistem de blocare a numerelor nedorite straight face

 5. Cipri :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Nu au toate funcția de blocare a apelurilor sau mesajelor, la fel cum nu au toate tastatură culisantă, la fel cum nu au toate 3G, bluetooth, ecran color, ecran tactil și lista ar putea continua.

 6. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Nu toate au tastatura culisanta, 3G, ecran color, etc pentru ca implementarea lor (fizica) ar ridica pretul telefonului.
  O amarata de functie pentru blocarea apelurilor (software) ar fi mult mai ieftina. Si „folosbila” universal.

 7. daniel rus :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  nu ar mai castiga companiile de telefonie. cred ca sunt mii de apeluri zilnic care se incheie dupa 5 sec in care iti dai seama ca te suna cineva cu care nu vrei sa vb. dar pentru companii, cateva mii de min pe zi in plus e ceva.

 8. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Acum, cand ai mii de minute gratuite, nu stiu cat profit au companiile de telefonie. Tocmai, au pierderi, ca vorbesti minutele alea. In loc sa ramana neconsumate. winking

 9. Cipri :

  A zis pe data de 26 august, 2010

  Cred că, de fapt, nu e cerere așa mare pentru această funcție winking șiatunci nu se merită bătaia de cap să o implementezi

  Pierderi? Niciodată! Le vin o grămadă de bani din…nimic. Costul antenelor, servere și ce mai au ei nevoie acolo sunt amortizate de mult, iar întreținerea rețelei alte chestii care mai papă bani acum sunt o zecime din venitul lor…

 10. sasenlinie :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2010

  am avut demult un (fara sony) ericsson s care avea optiunea sa creezi cateva liste de contacte de la care sa primesti apeluri sau carora sa le refuze, deci ori whitelist ori blacklist, in functie de ce profil setai. nu inteleg de ce nu au continuat cu optiunea.

 11. Çitlembik :

  A zis pe data de 30 aprilie, 2011

  In Turcia este un sistem foarte bun la toti satelitii de telefoane mobile. Daca doreşti sa blochezi apelurile cu numar ascuns formezi o singura data * 253 # apel / sau pentru deschis apelurile cu numar ascuns se face la fel o singura data * 253 # apel .
  Dar şi numarul se ascunde tot ca ın alte tari #31# . Incercati dragi Romani poate sistemul din Romania este la fel.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*