zambesc.com RSS Feed

De ce sunt eu de acord cu amnistia ?

Probabil multi dintre voi se vor grabi sa ma apostrofeze, eu zic ca totusi trebuie sa ne gandim foarte bine. Eu am aprofundat acest subiect si dupa cateva minute de meditatie pe colacul de la baie, pardon colacul de salvare al politicienilor…Am ajuns la concluzia ca amnistierea infractorilor din Romania este obligatorie. Da, obligatorie si vorbesc in numele Poporului Roman..Toti coruptii, toti hotii, mai pe scurt toti politicienii trebuie amnistiati. Trebuie sa intelegem si noi ca epoca barbariei a trecut. Oamenii care trudesc pentru popor trebuie sa aibe privilegii, trebuie sa avem grija de ei, altfel cine o sa ne conduca pe noi. Vom fi ,, orbi” in societatea aceasta si nu vom stii ce sa facem fara indrumarea acestor iluminati cu har de sus .

Cuvintele sunt prea putine pentru a creiona portretul acestor bravi oamenii care se scarifica pentru noi. Voiculescu, Dragnea, Marean si multi altii merita statui si iertare, ba chiar scuze din partea noastra. Dar cum spuneam si mai sus trebuie sa ii iertam, ca doar nu suntem barbari. Amnistia, iertarea trebuie sa fie de doua feluri: rapida, imediata sau intr-un interval mai lung de timp. Fiecare infractor ar trebui sa poata sa aleaga cand sa fie amnistiat.

Conditie obligatorie pentru amnistiere

Evident cum este si normal orice iertare are si niste conditii. Nimic iesit din comun. Ci ceva simplu si de bun simt. Propun ca acesti oameni sa fie amnistiati doar post mortem. In varianta lunga asteapta in puscarie sa le vina ceasul si respectiv amnistierea. Sau varianta scurta, ultra rapida, amnistiere instant se poate apela la pluton de executie, scaun electric…Ca deh poate nu au rabdare sa astepte atata, mai ales ca unii sunt tineri si nu au muncit niciodata in viata lor.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*