zambesc.com RSS Feed

De ce si-a uitat un roman sotia la benzinarie ?

Probabil ati auzit si voi povestea in care un roman si-a uitat sotia intr-o benzinarie din Ungaria. Si nu a uitat-o oricum, ci fara acte, fara bani si fara telefon. Explicatia sotului uituc este una credibila, acesta nu a vazut cand s-a dat jos sotia, el stia ca aceasta doarme pe bancheta din spate a masinii. Si totusi nu toti cei care si-au uitat sotia au explicatii credibile. Cel mai interesant ar fi sa stim motivele care duc la o astfel de amnezie.

De ce isi uita barbatii sotiile in diverse locuri ?

Exista un singur raspuns pentru astfel de situatii, este vorba de liniste. Este singura solutie ca un barbat sa scape de gura sotiei. Chiar daca e temporar e ca o cura la Amara happy. Cu cat o lasi mai departe cu atat e mai sanatos. In concluzie daca esti obosit, stresat si nimic nu te mai invioreaza, ai nevoie de o iesire. Faci bagajele, iti ei sotia si pleci hat, cat mai departe..Stiu ca e greu sa suporti taca, taca, in masina. Dar rezisti si tu vreo 1000 – 1500 km, iar cand madam face pipi, o iei din loc. Astfel te poti intoarce acasa linistit si sa ai parte de o bine meritata vacanta…Ce Cancun, ce Las Vegas, nu, la tine acasa. Doar liniste si pace, fara sfaturi pretioase, fara interdictii de genul ,, mananci doar la bucatarie ” sau ,, nu mai lasa hainele aici ”. Ce mai, intineresti cu zece ani. Cand ajunge madam o iei de la capat, ca asta e viata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*