zambesc.com RSS Feed

De ce se pupa hamsterii, pardon gangsterii ?

Nu stiu daca ati remarcat dar unii indivizi de pe la noi se pupa atunci cand se intalnesc. Acum sa nu va ganditi ca nu s-au vazut de o vesnicie, unii posibil sa se pupe si de doua ori pe zi daca au ocazia sa se intalneasca. Si de multe ori sunt insotiti de femei, adica probabil sunt din gama ,, normala”. Ce-i drept mai toti sunt umflati si tatuati, lanturi si alte lucruri pe ei, de zici ca e carnaval si mai toti vor sa fie ceva ce nu sunt…Probabil ati ghicit sunt hamsterii pardon gangsterii de pe la noi. Nu stiu daca sunt gangsteri dar ei asta vor sa para, acum nu conteaza daca sunt carausi in piata, sau samsari de masini. Sau poate au norocul sa vanda tigari in vreo piata de zarzavaturi.

Pana la urma toate se accepta si se ,, inteleg”, dar de ce naiba sa te pupi ? Ca asa facea Gotti sau Castellano, pai si care e legatura ? A..a, vor sa fie ca si ei, iar primul pas facut e chestia cu pupatul. Pai daca continua asa vor ajunge sa se mozoleasca inainte sa fie mafioti. Iar daca dispare vreo gaina din cartier, politia rezolva instant cazul: strange toti pupaciosii si gata cazul….happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*