zambesc.com RSS Feed

De ce persoanele cu handicap din Timisoara isi inmatriculeaza masinile in alte judete ?

Nu e vorba de vreun raport al politiei rutiere, e pur si simplu o constatare personala. La orice ora din zi sau din noapte pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilitati gasim masini cu numere din alte judete. Preponderent din judetele aflate mai la sud. Probabil pe acolo ori fi alte reguli de circulatie.

parcare mall Timisoara

Spun asta deoarece nicio masina nu are insemne care i-ar da dreptul sa parcheze pe un loc rezervat. Dar poate cei care parcheaza au tot dreptul, ca doar nu niste hartii ii fac pe ei handicapati, ci or fi asa de la natura. Altfel nu pot sa imi explic de ce sa parchezi pe un loc rezervat chiar si atunci cand exista locuri de parcare libere ceva mai incolo.

Stiu, ceva mai incolo inseamna ca nu esti langa intrare in mall si implicit nu o sa vada nimeni ca tu ai masina din care scheauna Guta la maxim. Probabil nici nu ai timp sa cauti un loc de parcare, telefonul tau de ultima generatie suna non-stop, chiar daca e cu cartela reincarcabila. Esti o persoana extrem de ocupata, mai ales de cand ai postat pe facebook acel selfie in care esti tu alaturi de o shaorma cu de toate.

Asta nu inseamna ca toata lumea din sud e asa, doar o mare parte dintre cei care au ajuns la Timisoara.

, , ,
3 Comentarii
 1. Mio :

  A zis pe data de 9 ianuarie, 2016

  Ce nu au inteles ei? Handicapul mintal nu se pune!

 2. Daniela :

  A zis pe data de 9 ianuarie, 2016

  N-am înțeles, mai nou, la handicapații mintal se dau carnete de conducere? Știu că se dădeau șoferi, de exemplu, la parlamentari… big grin

 3. dePop :

  A zis pe data de 9 ianuarie, 2016

  Persoanele cu dizabilitati nu au nici o legatura cu indivizi acestea, ar fi o jignire sa ii comparam…..E vorba de educatie, bun simt, ce 7 ani de acasa, etc.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*