zambesc.com RSS Feed

De ce Pepsi nu mai are gustul de altadata ?

De cativa ani nu mai beau Pepsi, decat obligat fortat. Adica atunci cand nu exista alt lichid si obligatoriu rece. Cu toate acestea imi aduc aminte ca in urma cu circa 10 ani, Pepsi era delicios. Da, nu este nici o exagerare, pe vremuri Pepsi avea alt gust, un gust acceptabil pentru o bautura carbogazoasa. Astazi as descrie gustul ca fiind unul de ciolofan in combinatie cu un sirop de tuse. Desi exista siropuri de tuse ceva mai gustoase.

pepsi cu alt gust

Nici Coca Cola nu sta mai bine insa ei au pastrat oarecum ,, linia”. Pe cand Pepsi a schimbat gustul radical. Probabil de aici au iesit frazele : ,, esti pepsi ”, ,, te agiti ca un pepsi fara dop” si alte texte care bifeaza punctele slabe. Cu alte cuvinte Pepsi a devenit sinonim cu slab, prost, etc.

Probabil cei pe care i-a prins gustul de ciolofan, ma vor contrazice. Insa dupa un ,, sondaj” facut in cercul meu de prieteni, aceasta ar fi concluzia, Pepsi chiar este ih, cah, si alte cele.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*