zambesc.com RSS Feed

De ce parcheaza unii pe locurile rezervate persoanelor cu handicap ?

De foarte mult timp ma intreb ce este in capul celor care parcheaza pe locurile rezervate. Ma rog, daca este ceva in capul celor care ocupa abuziv parcarile rezervate persoanelor cu dizabilitati. Prin Timisoara mai toti cei care ocupa locurile rezervate nu prea au numere de Timis. Nu e neaparat o regula 100% dar preponderent avem soferi veniti de prin alte parti. Astazi am avut ocazia sa vorbesc cu o soferita, care ,, cu multa bunavointa” mi-a explicat cum stau lucrurile.

Cine poate parca pe locurile rezervate exclusiv celor cu handicap ?

Initial duduiea cu numere de MH a parut usor ofensata ca o abordez cu referire la locul de parcare. Dar s-a simtit datoare sa explice de ce a parcat pe un loc rezervat desi erau locuri libere alaturi…. Explicatia cucoanei : ,, am un copil „. Cu alte cuvinte in alte zone ale tarii daca ai un copil inseamna ca ai un handicap si poti parca pe locurile rezervate . Nu stiam de aceasta regula, insa m-a luminat ,, extrem de tare ” duduia venita in Banat. Instant am inteles de ce toti chelosii burtosi trag bmw-eurile pe locurile rezervate, baietii se asteapta sa nasca ca pitipoancele lor tot asa au avut burta inainte sa nasca odrasla.

Mai ramane totusi o enigma, sunt unii care parcheaza pe doua locuri rezervate. Acestia au doi copii sau asteapta ca barza sa le aduca gemeni ? Vai de noi daca vin in Banat si cei care au trei copii..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*