zambesc.com RSS Feed

De ce nu imi plac visinile

De obicei refuz sa mananc visine. Sau cirese*. Pentru ca exact cand iti e lumea mai draga mai apare cineva cu pofta de mancat.

Visine si un vierme

Ma duc la zarzare, la alea stiu ca nu o sa am probleme de genul.

* Se exclude cazul in care sunt urcat printr-un copac, in general acolo se aplica alte reguli. La modul: mananca si fugi pana nu apare proprietarul.

,
4 Comentarii
 1. nico :

  A zis pe data de 2 iulie, 2009

  rolling on the floor cineva? laughing hmm.. eu prefer sa nu ma uit cand manc visine sau cirese big grin

 2. Jana :

  A zis pe data de 2 iulie, 2009

  subscriu! prefer totusi, ca alternativa la carnea de taratoare, cea de pui. Oricat de bine ar arata, nu pot sa mananc nici visine si nici cirese, de frica viermilor! Poate doar crude laughing

 3. nico :

  A zis pe data de 2 iulie, 2009

  eeeh…atata timp cat totu’ e bine, si nu simt niciun gust suspect sau pe visina/ cireasa nu e niciun semn dubios laughing , nici nu ma concep cum ca ar mai fi si altceva in afara de visina/ cireasa mancata laughing big grin

 4. Andrei :

  A zis pe data de 2 iulie, 2009

  Jano’ … niste melci, ceva? big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*