zambesc.com RSS Feed

De ce ne palmuiesc femeile ?

Acum sa nu credeti ca incasez palme in fiecare zi din partea unor domnite. Insa ca mai toti barbatii, am primit si eu doua palme din partea celor carora le faceam curte. Pana la urma un barbat nu poate fi numit barbat daca nu a primit o palma din parte unei femei. Experienta mea personala, sau experientele, adica cele doua palme primite au fost rasplatite mai mult decat ma asteptam.

Prima palma a fost in perioada liceului, dupa cateva actiuni nepotrivite din partea mea, am primit o palma, urmata de scuze si o imbratisare din partea autoarei. Iar ceea de-a doua palma, pe la finalul liceului. Am incercat sa fur un sarut unei domnite, aceasta surprinsa a reactionat prompt, lipindu-mi o palma de obraz, ca dupa cateva secunde in care eu incercam sa imi revin sa ma prinda de cap cu ambele maini si sa ma atace cu limba…feeling beat up.., da a fost un atac. Dar a fost placut…happy

Deci pana la urma fetele ne palmuiesc pentru a avea motiv de scuze si evident rasplata. In final e bine sa ne palmuiasca femeile, cel putin in cazul meu a fost foarte bine, mai rau e daca acestea zgarie sau din reflex lovesc in alte zone sensibile pentru barbati. Eu astept doar maxim o palma si evident rasplata, sau doar rasplata. Daca primiti mai mult de o palma de la o femeie inseamna ca e o problema,..happy abandonati misiunea…

, ,
6 Comentarii
 1. Jonik :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  Doar doua palme..?..Lol. e putin, eu am incasat cateva sute, mai toat prin liceu, unele cu rasplata altele nu. Femeilor le place acest joc, se impun, alea, alea.

 2. Eugen :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  Daca as fi avut hapyend-uri lafel ca ale tale dupa fiecare palma care am primito, ce frumos ar fi fost laughing

 3. MT :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  Eu ma alegeam cu palme, de obicei peste fata dupa ce le aplicam pe cele peste fund big grin

 4. andrei :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  Ne palmuiesc pentru ca meritam. Dar si ele merita. Ohooo ce mai merita.

 5. dePop :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  Femeile nu merita decat flori,..fara violenta.laughing

 6. Thoth :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2012

  dar poate ca de la doua palme in sus rasplata e…si mai mare adica pe masura laughing) poate n ar trebui sa abandonam atat de usor….ce s doua palme ce zece?? laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*