zambesc.com RSS Feed

De ce are Cabral succes si Mircea nu ?

De ceva timp, indiferent pe ce post tv privesti din cand in cand dai de Cabral. Nu am nimic cu el, ba chiar e simpatic. Dar nu este corect, mai sunt si altii. De exemplu Mirciulica de la Antena mica, pardon Antena 3 si cu aia mica. Pai el, pe el de ce nu il lasati sa manance cipsuri. Sau sa puna intrebari la o suta de romani, ca stie si el de astea.

Daca nu aveam televizoare color, Mirciulica ar fi fost primul. Ca pe alb negru, Cabral e ca o lampa stinsa care respira greu. In consecinta asteptam o lege de la tovarasii de lupta a lu’ Mirciulica ( Dragnea, Tariceanu), o lege care ori interzice televizoarele color, ori il dam cu var pe Cabral, sa fie egalitate. Daca legea nu trece, il dam cu smoala pe Mirciulica, ca sa fie si el negru si de succes. Ca pana in prezent e negru doar de suparare.

, ,
Un Comentariu
  1. Dan :

    A zis pe data de 30 ianuarie, 2017

    laughing)) hai ca ai fost tare la asta


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*