zambesc.com RSS Feed

Daca vrei sa traiesti mult si bine, ia-ti un caine sau mai multi

Specialistii suedezi dupa ani de studii vin si confirma ceea ce stiam deja. Un caine prelungeste viata stapanului. Cei care detin un caine sunt, veseli, optimisti si mult mai activi, doar cainele trebuie plimbat. Iar un caine indiferent de situatie este optimist, iar acest lucru este molipsitor, ceea ce nu face decat foarte bine corpului uman.

Ceea ce nu stiu specialistii suedezi e ce se intampla cu cei care au mai multi caini. Pai acestia traiesc si mai mult, dar foarte important o duc si bine. Evident aceasta s-ar intampla doar in Romania si in anumite conditii.

Cum ar putea mai multi caini sa ne faca viata mai lunga si mai frumoasa:

Explicatia/solutia este simpla, punem cate un caine acolo unde sunt probleme. Adica un caine sa ne pazeasca salariul, altul sa aibe grija sa nu creasca impozitul. Vreo cateva sute de caini sa ii tina la lucru pe parlamentari. Tot cateva sute de caini sa aibe grija sa nu fure parlamentarii. Si tot asa in toate punctele cheie pana functionam si noi bine. Altfel e inutila cercetarea facuta de suedezi, degeaba ne prelungesc patrupedele viata, daca pe noi ne omoara politicienii.

Un Comentariu
  1. Ana :

    A zis pe data de 22 noiembrie, 2017

    Eu cred ca politicienii ar fura si câini , nu au limite.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*