zambesc.com RSS Feed

Daca va plac animalele – Timagralim 2012

Daca sunteti din Timisoara si va plac animalele va recomand sa nu pierdeti expozitia Timagralim 2012. Evenimentul va avea loc in incinta Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara. Expozitia va debuta vineri 22 iunie si se va incheia duminica 24 iunie. Personal de ceva ani nu am pierdut nicio editie, daca va plac animalutele, adica vacute, iepuri, cai, ponei si chiar pesti si prepelite atunci va recomand sa nu pierdeti acest eveniment. Este unul din evenimentele locale la care particip cu mare placere, prefer o expozitie cu animale in detrimentul unui festival al berii sau al vinului. Sper ca astfel de evenimente sa se inmulteasca, un eveniment de acest gen pe an e foarte putin.

Iata cateva imagini de la precedenta editie :

Pentru cei care nu vor ajunge la eveniment voi reveni cu impresii si imagini.

, ,
8 Comentarii
 1. Claudia :

  A zis pe data de 20 iunie, 2012

  Sunt din bucuresti..pune poze ..te rogbig grin

 2. Ana- :

  A zis pe data de 20 iunie, 2012

  In sfarsit se ocupa si la noi in tara cineva sa faca ceva frumos, bravo lor happy

 3. Alina :

  A zis pe data de 20 iunie, 2012

  Pacat ca nu sunt din Timisoara… chiar mi’ar fii placut sa merg si eu la o astfel de expozitie pentru ca nu am luat niciodata parte sad ador animalele si le’as lua pe toate acasa happy

 4. ioscasim28 :

  A zis pe data de 21 iunie, 2012

  Am aflat de aceasta expozitie acu ceva vreme uitandu/ma pe aciab si nu vreau sa pierd evenimentul chiar mi/am luat liber sambata Ampreuna cu nepotii o sa vizitam expozitia crestem si noi iepuri si vrem sa vedem ce mai gasim si acolo Asa ca doresc tuturor sa vina sa viziteze[eu am ancercat sa/i fac si reclama la servici] succes tuturor.

 5. Laurentiu :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  Mai multe imagini, te rog big grin

 6. Roxana :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  Sunt foarte frumoase aceste expozitii happy

 7. Laura :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  ce dragute sunt love strucklove struck

 8. Carina :

  A zis pe data de 24 iunie, 2012

  cat de frumoase pot fi pozele,imi place foarte mult iepurasul ca am avut si eu unul


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*