zambesc.com RSS Feed

Daca transpiri noaptea ia-ti o perna cu gel

Daca transpiri in timpul somnului in zona cefei, ia-ti o perna cu gel rece.

perna cu gel

Nu e vorba de un gel in genul celui folosit la indreptat parul. Ci un gel special incapsulat pe suprafata unei perne din memory. Cu alte cuvinte o perna memory care pe o fata are un strat de gel, iar pe partea cealalta memory. Stratul de gel este in permanenta rece, circa 4-5 grade sub temperatura ambientala. Cu alte cuvinte o astfel de perna ne va ajuta sa nu transpiram in timpul somnului. Evident ma refer la transpiratia din zona cefei, transpiratie care de cele mai multe ori este ,, rece ” si se spune ca de acolo ar pleca durerile din zona cervicala.

perna gel rece

Nu sunt specialist in domeniu, insa mi se pare inteligenta solutia data de perna cu gel. Chiar daca nu transpir anormal in timpul noptii de multe ori ma trezesc si intorc perna pe partea rece. Daca ai aceeasi problema iti recomand sa incerci perna memory cu gel. Produsul este cel din poza si se gaseste in reteaua magazinelor Timflex.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Dan :

    A zis pe data de 29 iunie, 2016

    Este perfecta acum pe timpul veri.

  2. Klein :

    A zis pe data de 6 iulie, 2016

    deci sa imi bag ceva daca am mai vazut asa ceva , chiar nu am auzit de perna cu gel interesant big grin , dar ceva pentru caldura nu gasesti big grin !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*