zambesc.com RSS Feed

Daca Elvis traia…

Sunt unul dintre cei care asculta cu mare placere muzica Regelui. Indiferent de starea in care ma aflu Elvis prin muzica lui ma face sa imi revin…As putea spune ca Regele vindeca prin muzica sa. Probabil ca multi fani isi pun intrebarea : daca Elvis traia ?….E greu de dat un raspuns, insa de un lucru sunt sigur, de fapt de doua lucruri. Daca Elvis traia, cultura muzicala mondiala ar fi fost mai bogata, iar cel de-al doilea lucru ….Stefan Banica jr sigur nu l-ar fi imitat….sau nu ar fi incercat sa-l imite. Nu da bine sa imiti pe cineva in viata. Sper doar sa nu se apuce sa il imite si pe Michael Jackson. Este greu sa canti precum au facut-o cei mai buni, pana la urma Banica jr, as spune ca se descurca onorabil. Ar fi si mai interesant daca ar fi mai original si poate mai grijuliu cu textul cantecelor. Mi se pare o distanta foarte mare intre ,, Doar un Craciun cu tine” si ,,Veta”…. sau poate cer prea mult.

, ,
5 Comentarii
 1. Random Lemons :

  A zis pe data de 1 august, 2011

  Daca multi dintre artistii pe care ii ascult cu mare placere ar trai si acum, n-ar mai fi existat maimutarelile actuale ale „muzicienilor.”

 2. danielachirea :

  A zis pe data de 2 august, 2011

  Imita doar cei care nu sunt in stare sa-si creeze propriul stil. Adevaratii artisti nu au imitat pe nimeni, de aceea au ramas in istorie. Daca ar mai fi trait Elvis… cine stie. Poate ar fost inca nebunia muzicii lui, poate s-ar fi nascut altii si mai buni… nimeni nu poate zice.

 3. ally_aria :

  A zis pe data de 2 august, 2011

  Daca Elvis traia probabil s-ar fi reinventat. Cred ca in State rockn’rollul nu ar fi tinut atatia ani, ca dovada ca in prezent nu prea mai canta nimeni acest gen. Banica a debutat ca imitator al lui Elvis si fiind cam singurul din Romania pe genul asta, are priza la public in continuare… Elvis o sa fie ascultat mereu independent de trecerea anilor , si rockn’rollul inca ramane pentru mine stilul de muzica/dans preferat happy

 4. Mihaela :

  A zis pe data de 3 august, 2011

  sau poate mai traieste si nu stim noi, ca si ceausescu laughing)

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 8 august, 2011

  Sincer, Banica Jr. mi se pare patetic. Majoritatea melodiilor sale mi se par jalnice. Poate unii o sa ma injure, dar asta e parerea mea. Cat despre Regele Elvis…. Long live The King!!!! Va trai mereu in inimile fanilor sai.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*