zambesc.com RSS Feed

Daca as fi student la Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad, as solicita sa fiu exmatriculat

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud de PSD am o senzatie de voma. Mai ales cand este vorba de un pesedist condamnat cu acte in regula. Nu stiu cine, si de ce s-a gandit sa il faca pe Nastase Adrian Doctor Honoris Causa la Universitatea ,, Aurel Vlaicu”. Dar ar fi fost mai igienic daca decorau peretii cu ceea ce gaseau in cea mai plina hazna…Cred ca pana si Vlaicu face piruete pe unde e, de ,, bucurie ” ca e ,, frate ” cu Nastase.

Foto : Facebook

Senzatia este ca am pierdut, poporul roman a pierdut. Daca in trecut am fost infranti de sute de ori, dar nu ne-am pierdut niciodata demnitatea si speranta, astazi am pierdut totul, si nu in vreo batalie cu turcii, ci cu ai nostri hoti, nesimtiti si infractori. Daca in trecut mediul universitar era ultima reduta, astazi si zona aceasta e plina de putregai. Daca in trecut seniorii erau cei care vedau lumina si dadeau scanteia, astazi nu sunt altceva decat niste nevertebrate.

Da, fara coloana vertebrala, in pozitie aplecata si la dispozitia unor infractori. Pare o concluzie dura, dar aceasta este realitatea. Situatia actuala in mare proportie li se datoreaza celor trecuti de 55 de ani.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*