zambesc.com RSS Feed

Curaj de tipul „da si fugi”

Stiti cum e tipul asta de curaj? Asta, „da si fugi” ?
Sa va dau cateva exemple.

Te dai jos din taxi, trantesti usa si ii spui taximetristului „bai nene, nu mai merge cu 150/ora ca poate nu toti prefera viteza
Platesti la casa, si cand sa iesi din magazin ii strigi vanzatoarei „si alta data sa te misti mai repede, ca nu avem toata ziua de pierdut la coada

Care e rostu ? Ori ai curaj si iti spui opinia cand trebuie ori taci si iti vezi in continuare de viata.

,
10 Comentarii
 1. Alin :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  Asta imi aduce aminte de povestea cheliosului de la Mondeni (cel care a plecat). Era la rind la benzina si a fost dat la o parte de un manelist cu un BMW . Profitind de faptul ca avea casca (era cu scuterul) a inceput sa plinga in casca(exprimarea lui). Dar a avut apoi curaj sa marturiseasca la teve.

 2. Leader :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  E cam trist ceea ce spun eu, dar expresia asta ,, da si fugi,, e cam tipic romaneasca, cate cazuri stim cu scosul cutitului si pe urma fugi la parnaie ….

 3. roxana :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  Tot e bine ca le-a zis, altii nu zic niciodata cu toate ca ar vrea sa zica…

 4. Vasile :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  Eu sunt tipul „da si stai!”…adica iau foc cand ma enerveaza cineva…de exemplu…cand stau 20 de minute la coada la supermarket – cu nevasta-mea si fii-mea de un an care plange ca s-a plictisit – dupa unii care n-au suficienti bani si incep sa dea din cumparaturi innapoi…sau constata ca bonurile lor de masa nu sunt acceptate…deci ma cert cu ei ca la usa cortului…nerezolvand nimic, evident…dar macar ma descarc!

 5. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  laughing
  Nu imi place abordarea. Dupa ce ca stai o gramada la coada, daca te apuci de cearta se lungeste si mai mult asteptarea tongue

 6. ghinionist :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  Deci ori avem curaj, ori nu mai avem!!!hee hee

 7. formulare contact :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  Ideea e sa i-o spui nu la plecare, ci direct, cand fapta e gata sa se comita – de explu: Nene, incetineste ca nu-ti mai dau lovelele sau – Tanti, baga nitica viteza ca ma steapta copilu’ sa-i dau de mancare!!! Si nu e tupeu, iti aperi punctul de vedere happy

 8. cristi :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2010

  ghinionist cred ca ai vrut sa zici: ori suntem golani, ori nu mai suntemtonguesmug

 9. Generator aburi :

  A zis pe data de 9 decembrie, 2010

  De multe ori e bine sa iti spui opinia, insa depinde si de conjunctura in care te aflii. „Da si fugi” se practica destul de des la noi in tara.

 10. Adi :

  A zis pe data de 9 decembrie, 2010

  Cam aiurea sa te dai mare cand problema e rezolvata. Trebuie sa ai curaj in inaintea sau in timpul evenimentului. Altfel, mai bine taci din gura.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*