zambesc.com RSS Feed

Cura cu ciorba face minuni, pardon Ciorbea

Cica poporul acesta, adica noi, avem un avocat. Un avocat care ne reprezinta si se lupta pentru noi ori de cate ori este nevoie. De aici si titulatura de ,, avocat al poporului”, sau mai direct domnul Ciorbea. Da, individul acela care vorbeste scadat, cu faciesul de forma unei mese dezmembrate peste care troneaza o pereche de ochelari strambi. Deci dupa cum ne-am obisnuit avocatul poporului adica domnul Ciorbea se lupta pentru noi. In consecinta acesta s-a decis ca trebuie cu orice pret sa puna infractorii in drepturi. Cu alte cuvinte se ia una bucata Dragnea condamnat penal se spala cu un pic de ciorba, pardon cu Ciorbea si gata pacatele s-au dus…. Iar rezultatul e maret, curat, imaculat, mai ca zece dusuri cu dero si 5 ani in cazanele cu smoala.

In curand ar putea sa treaca printr-o cura cu ciorba, pardon Ciorbea urmatorii : Bercea Mondialul, Clanul Sportivilor, fratii Becali, Borcea, Voiculescu, si multi altii de pe la Poarta Alba, Rahova. Ca doar este loc in parlament, senat, ministere si alte locatii unde ajung oamenii unsi.

E posibil ca totusi noi poporul sa nu intelegem ceva..Domnul Ciorbea reprezinta poporul de dupa gratii si pe cei care ar trebui sa fie dupa gratii si nu pe restul..

, , ,
2 Comentarii
  1. fride :

    A zis pe data de 11 ianuarie, 2017

    Ce aveti cu bietul om castiga si el o paine( sa duca la copii lui acasa)suntem noi malitiosi cu cei care natura nu a fost prea darnica.

  2. dePop :

    A zis pe data de 11 ianuarie, 2017

    Darnica cu..Neuroni ?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*