zambesc.com RSS Feed

Cuptorul cu microunde atenteaza la sanatatea noastra ?

Se pare ca e semioficial deja, celebra inventie din bucatarie, cuptorul cu microunde face mai mult rau decat bine. Nu e doar o informatie venita de la concurenta, mai multe entitati stiintifice sustin acest lucru. Se pare ca masinaria cu pricina ne dauneaza pe doua fronturi. O data radiaza cand functioneaza, ne poate afecta si daca suntem la 2-3 metri distanta.

Iar in al doilea rand cuptorul cu microunde distruge tot ce atinge. Ma rog, tot ce ii calca pragul. Cica s-au efectuat experimente care confirma acest lucru, un exemplu fiind apa incalzita in cuptorul cu microunde, care daca este folosita la udatul plantelor de mai multe ori oamoara plantele. Ba mai mult in SUA o asistenta a incalzit in microunde sangele pentru un pacient, iar acesta a decedat dupa transfuzie. In concluzie aruncati din casa cuptoarele cu microunde happy .

Stiu, toti avem incredere in oficialitati, nu ar lasa ei pe piata ceva care sa ne dauneze…Probabil, asa o fi. Dar daca e sa analizam cate experimente s-au facut pana acum pe populatia nevinovata…Parca, parca nu as avea incredere in oficialitatile a tot stiuitoare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*