zambesc.com RSS Feed

Cumpar fier vechi

Nu m-am apucat de afaceri cu fier vechi si nici nu cred sa fac asa ceva vreodata, insa in ultimul timp pot spune ca nu mai scap de acest mesaj. A devenit de-a dreptul stresant, pe stalpi, pe garduri, ba mai vin unii cu caruta si urla in gura mare…. Si asta nu e tot, primesc regulat mesaje pe doua adrese de mail si de curand cireasa de pe tort, am primit si un sms….i dont want to see…. Am senzatia ca nu e vorba de un anunt real, parca individul, sau indivizii nu si-au luat medicamentele, sau poate vor sa promoveze un primar. Maine, poimaine poate ne trezim ca avem un candidat, domnul Fier Vechi vrea sa fie primar….la atata promovare sigur ar avea succes.

10 Comentarii
 1. Sebi :

  A zis pe data de 3 iunie, 2012

  Intrebare, din intamplare niste plumb de unde pot cumpara?
  Sunt pasionat de obiectele ce au diverse forme si sunt facute din plumb, deci e vorba de cantitati mici, poate maxim 1 kg.
  Un link daca se poate as ramane dator…

 2. Bia :

  A zis pe data de 3 iunie, 2012

  Daca pe oamenii de rand i-a acaparat criza incearca si ei sa faca orice(sa vand fier vechi) pentru a scoate un ban in plus, pentru ei si 5 lei, isi cumpara 2-3 paini si o conserva de peste..

 3. dePop :

  A zis pe data de 3 iunie, 2012

  Sebi : @

  Nu ai citit cu atentie ceea ce am scris mai sus happy..ca sa iti raspund la intrebare, pai poti sa mergi la cei care colecteaza deseuri feroase.

 4. Rarlu :

  A zis pe data de 5 iunie, 2012

  Se fac bani frumosi din afacerea asta

 5. Lilia :

  A zis pe data de 6 iunie, 2012

  Pai sunt reale…eu zilnic ii vad pe astia cu caruciorul dupa ei carand fiare vechi…

 6. Laurentiu :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  Se fac bani mai mult decat frumosi cu fierul vechi…am n exemple de ‘afaceristi’ care si-au ridicat turnuri peste noapte din asa ceva..

 7. Alina :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  una dintre cel;e mai profitabile afaceri

 8. Elena :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  E o afacere da intr addevar,da asta nu inseamna sa mi manance mie zilele unii din cauza asta..asta se numeste publicitate agresiva..sau cum vreti voi sa o numiti ..

 9. Alin :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  Treaba e ca fierul este la mare cautare si atunci fiecare incearca sa profite de asta. Am ajuns la concluzia ca, intradevar, este o afacere foarte profitabila dar sa invarti cantitai mari de fier, nu un calorifer de fonta de la vecinul.

 10. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  romanul e afacerist,unde sunt bani de castigat,hopa si el… App ati vazut cat e gramul de aur ?big grinbig grinbig grin acum 3 ani.era de 3 ori mai ieftin…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*